WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Lumatek ATS 300w PRO

Pre-order 1 mei

Productomschrijving
ATS300W PRO is nieuwe verlichting van Lumatek uit de Pro-range van het merk. De verlichting zorgt voor uniforme spreiding, ook vanaf korte afstand tot het gewas. Dat garandeert een goede penetratie door het bladerdek, zonder dat daar hotspots of andere overmatige hitte voor nodig is. Het maakt de verlichting geschikt voor verschillende telers. Dus gaat het om vermeerdering, de vegetatieve periode of de bloeiperiode? Het is mogelijk het armatuur erop in te stellen en naar wens te dimmen. Dat ..

ATS300W PRO is nieuwe verlichting van Lumatek uit de Pro-range van het merk. De verlichting zorgt voor uniforme spreiding, ook vanaf korte afstand tot het gewas. Dat garandeert een goede penetratie door het bladerdek, zonder dat daar hotspots of andere overmatige hitte voor nodig is. Het maakt de verlichting geschikt voor verschillende telers. Dus gaat het om vermeerdering, de vegetatieve periode of de bloeiperiode? Het is mogelijk het armatuur erop in te stellen en naar wens te dimmen. Dat kan zonder verlies aan efficiëntie. De LED-configuratie garandeert een hoog rendement bij een laag vermogen. De ATS300W PRO combineert hoogwaardige Lumatek-drivers met een mix van witte, rode en ver-rode diodes. De meer gelijkmatige verdeling over de lichtbalken garandeert een goede spreiding en zorgt voor een maximale footprint. Bovendien is de nieuwe verlichting voorzien van IP65-classificatie en de Clear Glue beschermkaptechnologie. Dat resulteert in een hogere lichttransmissie tot 99%, zonder lichtverlies. Ook komt het de levensduur van de diodes ten goede, en zorgt het voor extra bestendigheid tegen corrosie.

Tuinbouwverlichting met het volledige spectrum

De tuinbouwverlichting ATS300W PRO zorgt met witte, dieprode en ver-rode diodes voor het volledige spectrum aan licht. Op die manier is het systeem er volledig op ingericht om met hoge intensiteit voor een stabiele en uniforme output te zorgen. Het garandeert de maximale lichtabsorptie door de gewassen. De ATS300W PRO gebruikt de nieuwe mix van diodes, als opvolger van het bekende blauw met rood. Op die manier worden absorptiepieken van chlorofyl opgevangen én wordt het onderhouden en inspecteren van kweekruimtes dankzij de juiste verlichting een stuk makkelijker.

Passieve koeling

Het innovatieve ontwerp van de ATS300W PRO zorgt voor passieve koeling. Er is geen ventilator meer nodig, dus er is ook geen sprake meer van draaiende of andere bewegende delen. In plaats daarvan is de verlichting extra stil en is de levensduur van het armatuur een stuk langer.

Op afstand bedienen en aansturen

Ten slotte is het mogelijk om de verlichting op afstand te bedienen en aan te sturen. Dat lukt dankzij de Digital Panel Plus 2.0 verlichtingscontroller. Hiermee is het mogelijk om lichttiming in te stellen, automatisch te dimmen in stappen van 1% en gebruik te maken van zowel temperatuurbeveiliging als zonsopgang- en ondergangsimulaties. Dit is mogelijk voor maximaal 100 armaturen per controller. En gebruikt u een andere controller? Ieder systeem met het 0-10V uitgangssignaal is in principe geschikt. Dankzij de RJ-poortinterface is het zelfs mogelijk om daar met een signaalomvormer gebruik van te maken voor de bediening op afstand.

De ATS300W PRO vormt de volgende verbazing van Lumatek binnen het assortiment van ATS-LED-verlichting voor de tuinbouw. Het armatuur combineert opnieuw geweldige prestaties, praktische voordelen en schoonheid. Bovendien tilt het de verlichting voor telers en kwekers naar een nieuw en hoger niveau.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Lumatek ATS PRO 300w
LumatekLumatek ATS PRO 300w
0 reviews

Verbruik: 300 watt | Footprint: 100x100cm | PPE: 2.6 μmol/j | Full-spectrum

Verbruik: 300 watt | Footprint: 100x100cm | PPE: 2.6 μmol/j | Full-spectrum

€439,96€399,95 Incl. btw
Toevoegen