WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster 150 Pro vervangbare electrode pen combimeter

Productomschrijving
Maak kennis met de Aquamaster 150 Pro elektrode. Deze hoogwaardige elektrode is ontworpen om zowel hobbyisten als professionele zwembad- en spa-experts te helpen bij het controleren van de waterkwaliteit. Met zijn nauwkeurige metingen en gebruiksvriendelijke functies is dit de perfecte all-in-one oplossing voor jouw watercontrolebehoeften.De Aquamaster 150 Pro elektrode van Aquamaster heeft alles wat je nodig hebt in een praktische en effectieve watercontrole-tool. Dankzij zijn gemaakt..

Maak kennis met de Aquamaster 150 Pro elektrode. Deze hoogwaardige elektrode is ontworpen om zowel hobbyisten als professionele zwembad- en spa-experts te helpen bij het controleren van de waterkwaliteit. Met zijn nauwkeurige metingen en gebruiksvriendelijke functies is dit de perfecte all-in-one oplossing voor jouw watercontrolebehoeften.

De Aquamaster 150 Pro elektrode van Aquamaster heeft alles wat je nodig hebt in een praktische en effectieve watercontrole-tool. Dankzij zijn gemaakt met innovatieve technologie en materialen, stelt deze elektrode je in staat om snel en gemakkelijk accurate metingen te maken van de pH-waarde, chloorgehalte en temperatuur van het water. Met de eigenschappen van deze elektrode is het onderhouden van een gezond water milieu in jouw zwembad of spa nog nooit zo eenvoudig geweest.

Krachtig en Betrouwbaar

De Aquamaster 150 Pro elektrode is een zeer krachtige en betrouwbare elektrode die resulteert in nauwkeurige resultaten. Door de kracht van deze elektrode heeft u niet alleen snel uw meetresultaten, maar kunt u ook vertrouwen op de kwaliteit van de meting. Deze elektrode is robuust genoeg om zelfs de meest uitdagende omstandigheden op te nemen en behoudt zijn functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die op zoek zijn naar duurzame meetapparatuur.

Handig in gebruik

Als het gaat om poedermonsters in voedselproductie-installaties, is eenvoudige bediening en gebruiksgemak cruciaal. Gelukkig biedt de Aquamaster 150 Pro elektrode precies dat. Met ergonomisch ontworpen handgrepen en ook lichtgewicht lagers, minimaliseert dit apparaat gebruikersvermoeidheid en verbetert het uw efficiëntie. Met deze elektrode ondersteunt u de drukke werkplek door gemak en prettig werken mogelijk te maken.

Snellere resultaten De Aquamaster 150 Pro elektrode verzendt gegevens onmiddellijk naar de hoofdeenheid terwijl u chloridemetingen uitvoert. Het bereiken van snelle en nauwkeurige resultaten zorgt ervoor dat er tijd en kosten worden bespaard, wat van onschatbare waarde is voor bedrijven. Dit elimineert ook de wachttijd op laboratoriumanalyse en stelt de operator in staat om direct rijpe beslissingen te nemen. Zo faciliteert de 150 Pro snelheid op de werkvloer, wat voor belangrijke tijdwinst zorgt.

Productspecificaties

Gewicht
200
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Aquamaster 150 Pro electrode
AquamasterAquamaster 150 Pro electrode
0 reviews

Maak kennis met de Aquamaster 150 Pro elektrode. Deze hoogwaardige elektrode is ontworpen om zowel hobbyisten als professionele zwembad- en spa-experts te helpen bij het controleren van de waterkwaliteit. Met zijn nauwkeurige metingen en gebruiks

Maak kennis met de Aquamaster 150 Pro elektrode. Deze hoogwaardige elektrode is ontworpen om zowel hobbyisten als professionele zwembad- en spa-experts te helpen bij het controleren van de waterkwaliteit. Met zijn nauwkeurige metingen en gebruiks

€39,95 Incl. btw
Toevoegen