WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Plant Vitality Plus 1ltr

BAC Plant Vitality Plus 1L
Productomschrijving
Maak kennis met BAC Plant Vitality Plus 1L! Deze speciaal ontworpen plantenvoeding is jouw sleutel tot het verbeteren van de gezondheid en groei van je planten. Met een krachtige mix van essentiële elementen, waaronder kalium, stikstof, fosfor, magnesium en micronutriënten, biedt deze biologisch afbreekbare voeding de perfecte balans om je planten optimaal te laten groeien. Daarnaast beschermt het ook nog eens je bodem en waterlopen. Met BAC Plant Vitality Plus 1L kun je jouw planten op duu..

Maak kennis met BAC Plant Vitality Plus 1L! Deze speciaal ontworpen plantenvoeding is jouw sleutel tot het verbeteren van de gezondheid en groei van je planten. Met een krachtige mix van essentiële elementen, waaronder kalium, stikstof, fosfor, magnesium en micronutriënten, biedt deze biologisch afbreekbare voeding de perfecte balans om je planten optimaal te laten groeien. Daarnaast beschermt het ook nog eens je bodem en waterlopen. Met BAC Plant Vitality Plus 1L kun je jouw planten op duurzame wijze een boost geven en genieten van gezonde en bloeiende resultaten!

De gezondheid van jouw planten verbeteren was nog nooit zo eenvoudig met BAC Plant Vitality Plus 1L. Deze plantenvoeding is ontwikkeld om jouw planten te versterken en te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen om gezond te blijven. Met een hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen helpt het jouw planten ook gedijen en bloeien. Het beste deel? Het is gemakkelijk toe te passen, gewoon toevoegen aan water en rechtstreeks op de planten aanbrengen. Verbeter de algehele gezondheid en groei van je planten vandaag nog met BAC Plant Vitality Plus 1L!

Verbeterde gezondheid en groei

BAC Plant Vitality Plus 1L verbetert de algehele gezondheid en groei van je planten. Door de krachtige mix van essentiële elementen, waaronder kalium, stikstof, fosfor, magnesium en micronutriënten, krijgen je planten alle voedingsstoffen die ze nodig hebben om optimaal te groeien. Dit betekent dat je planten sterker en gezonder zullen worden, wat resulteert in een verbeterde groei en bloei.

Biologisch afbreekbaar

BAC Plant Vitality Plus 1L is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het veilig is voor het milieu. Het helpt niet alleen je planten te voeden, maar beschermt ook je bodem en waterlopen tegen schadelijke chemicaliën. Door te kiezen voor deze biologische plantenvoeding draag je bij aan duurzaam tuinieren en behoud je de natuurlijke balans in je tuin.

Gemakkelijk toe te passen

Het gebruik van BAC Plant Vitality Plus 1L is eenvoudig en handig. Voeg eenvoudigweg de juiste hoeveelheid voeding toe aan water en breng het rechtstreeks aan op je planten. Dit elimineert de behoefte aan ingewikkelde mengprocedures en maakt het gemakkelijk voor iedereen, zelfs als je geen groene vingers hebt. Met deze gebruiksvriendelijke plantenvoeding kun je snel en effectief de gezondheid en groei van je planten verbeteren.

Merk: BAC EAN: 6221237259601 Biologisch- Ja Voor substraat- Aarde `

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Plant Vitality Plus 1ltr
BACBAC Plant Vitality Plus 1ltr
0 reviews

Maak kennis met BAC Plant Vitality Plus 1L! Deze speciaal ontworpen plantenvoeding is jouw sleutel tot het verbeteren van de gezondheid en groei van je planten. Met een krachtige mix van essentiële elementen, waaronder kalium, stikstof, fosfor, magnesium

Maak kennis met BAC Plant Vitality Plus 1L! Deze speciaal ontworpen plantenvoeding is jouw sleutel tot het verbeteren van de gezondheid en groei van je planten. Met een krachtige mix van essentiële elementen, waaronder kalium, stikstof, fosfor, magnesium

€75,95 Incl. btw
Toevoegen