WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Aquamaster P100 Pro PH Meter

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Ben je op zoek naar een PH-meter van hoge kwaliteit waarmee je nauwkeurig de pH-waarde, EC-waarde en de temperatuur kunt meten? Dan is de Aquamaster P100 Pro PH Meter dé oplossing voor jou. Deze professionele meter heeft diverse unieke functies die ervoor zorgen dat je elke keer weer betrouwbare resultaten krijgt. Met deze meter kun je niet alleen snel en eenvoudig de pH-waarde van vloeistoffen meten, maar ook de elektrische geleiding (EC-waarde) en zelfs de temperatuur. De sensoren z..

  Ben je op zoek naar een PH-meter van hoge kwaliteit waarmee je nauwkeurig de pH-waarde, EC-waarde en de temperatuur kunt meten? Dan is de Aquamaster P100 Pro PH Meter dé oplossing voor jou. Deze professionele meter heeft diverse unieke functies die ervoor zorgen dat je elke keer weer betrouwbare resultaten krijgt.

  Met deze meter kun je niet alleen snel en eenvoudig de pH-waarde van vloeistoffen meten, maar ook de elektrische geleiding (EC-waarde) en zelfs de temperatuur. De sensoren zijn gemakkelijk te kalibreren dankzij de 3 verschillende bijgeleverde calibratievloeistoffen: de PH4, PH7 en EC1,4 vloeistoffen. Zo weet je altijd zeker dat je meter nauwkeurig werkt. Daarnaast is het vervangen van de sensoren ook heel eenvoudig – gemakkelijk te doen met onze los verkrijgbare elektrode. Let op, de afwijking zal slechts 0,01 bedragen. Kortom, met de Aquamaster P100 Pro PH Meter heb je een topmodel in handen waar je altijd op kunt vertrouwen!

  Levering en installatie zijn eenvoudig

  De Aquamaster P100 Pro PH Meter wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor snelle en efficiënte metingen. Daarnaast is het installatieproces heel eenvoudig en kan het binnen enkele minuten worden voltooid. De handleiding is gemakkelijk te begrijpen en alle onderdelen worden goed aangegeven. Als gevolg hiervan is het mogelijk om snel en precies te werk te gaan.

  Geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik

  Deze PH-meter is perfect voor iedereen die op zoek is naar een nauwkeurige manier om de PH, EC-waarde en temperatuur van water te meten. Of je nu een professional bent in een laboratorium of gewoon thuis de pH-waarde van je aquarium wilt meten, deze meter biedt de beste functionaliteit. Dus of je nu grootschalig onderzoek verricht of gewoon een specifieke meting wilt doen voor een project in je eigen huis, de Aquamaster P100 Pro PH Meter levert de prestaties die je nodig hebt.

  Breed meetbereik

  Een ander voordeel van de Aquamaster P100 Pro PH Meter is dat het over een breed bereik kan meten. Het meetbereik voor PH-waarden is 0-14, terwijl het meetbereik voor EC-waarden varieert van 0 - 1999us/cm. Het breed bereik betekent dat er niet veel losse meetgereedschappen nodig zijn en dat je hiermee onderzoek op meerdere vloeistof-typen kunt doen. Dit elimineert de noodzaak om een apart meetinstrument voor elk type vloeistof het tegenovergestelde PH te gebruiken, wat het meetproces aanzienlijk bespaart in tijd en kosten van het hebben van verschillende meetinstrumenten.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237267019
  Gewicht
  500
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Aquamaster P100 Pro PH Meter
  AquamasterAquamaster P100 Pro PH Meter
  reviews

  Ben je op zoek naar een PH-meter van hoge kwaliteit waarmee je nauwkeurig de pH-waarde, EC-waarde en de temperatuur kunt meten? Dan is de Aquamaster P100 Pro PH Meter dé oplossing voor jou. Deze professionele meter heeft diverse unieke functies d

  Ben je op zoek naar een PH-meter van hoge kwaliteit waarmee je nauwkeurig de pH-waarde, EC-waarde en de temperatuur kunt meten? Dan is de Aquamaster P100 Pro PH Meter dé oplossing voor jou. Deze professionele meter heeft diverse unieke functies d..

  €74,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking