WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Bonaza Kweekkast zonder lamp (1m²)

G-Tools Complete Bonaza Kweekkast zonder lamp (1m²)
Productomschrijving
Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De complete kweekkast 1m² is verkrijgbaar met diverse LED of HPS kweeklampen. Door de robuuste constructie gaan we kweekkasten vrijwel ongelimiteerd mee. Jarenlang ..

Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De complete kweekkast 1m² is verkrijgbaar met diverse LED of HPS kweeklampen. Door de robuuste constructie gaan we kweekkasten vrijwel ongelimiteerd mee. Jarenlang kweekplezier dus!

Geïsoleerde Buisventilator met geluidsdemper

De kweekkast is voorzien met een G-Tools buisventilator (GT-125 2standen) die is uitgerust met een akoestisch geïsoleerde geluiddemper en een koolstoffilter om ongewenste luchtjes tegen te houden. De buisventilator maakt slecht 45Db geluid met gesloten deuren (op 1 meter afstand). Het filter kun je makkelijk zelf vervangen en gaat ongeveer een jaar mee. Door de ventilator ontstaat er onderdruk in de kweekkast waardoor lucht van buiten naar binnen wordt gezogen via luchtinlaten aan de achterzijde van de kast. De luchtinlaat en uitlaat zijn dus van elkaar gescheiden, zodat het binnenklimaat optimaal blijft en geen ongewenste geuren kunnen ontsnappen.

Kweekkast 1m² met Wifi Smartbox

De complete Bonaza kweekkast 1m2 is uitgerust met een Wifi Smartbox van G-Tools. Deze smartbox heeft in totaal vier stopcontacten om alle elektrische apparaten voor in de kast op aan te kunnen sluiten. Twee van de vier stopcontacten staan constant op spanning waarvan een wordt gebruikt voor de buisventilator/afzuiger. De twee andere stopcontacten zijn volledig naar eigen wens te besturen. Door de gratis app te downloaden kunnen deze contacten gebruikt worden voor de lampen en eventuele toebehoren als een watersysteem op te kunnen bedienen. Door middel van een WIFI signaal kun je op afstand deze apparaten bedienen. Mocht je deze functie niet gebruiken, dan biedt de Smartbox een analoge tijdklok waarmee je de apparaten alsnog kunt bedienen. Denk hierbij aan het automatisch aan en uitzetten van de kweeklamp.


Specificaties Kweekkast 1m²:

  • Afmetingen: 176 x 118 x 78cm (H x B x D)
  • Materiaal: PVC/XPS/PVC Sandwichpanelen
  • Oppervlakte: 1m2, Genoeg ruimte voor 15 x 6,5L potten of 12 x 11L potten
  • Ventilator: G-tools 125 2 standen buisventilator
  • Filter: Prima Klima K2601 360m3
  • Schakelkast: G-tools Wifi Smartbox
  • Verlichting: Naar keuze

Productspecificaties

Categorie
Kweekkasten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Bonaza Kweekkast (1m²)
G-ToolsComplete Bonaza Kweekkast (1m²)
0 reviews

Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De compl

Bekijk hier de compleet ingerichte kweekkast van Bonaza. De kasten zijn uitgerust met alle benodigdheden om binnen te kunnen gaan kweken. Met de meest hoogwaardige producten van G-Tools zijn de Bonaza kweekkasten een must have voor iedere kweker. De compl

€1.279,00 Incl. btw
Toevoegen