WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Kitchenfarm XL

G-Tools Kitchenfarm XL
Productomschrijving
Met Kitchenfarm haal je een minituin in huis waar je elke dag verse spruiten, bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen kunt oogsten. Altijd en overal! Het gebruik en onderhoud van deze miniatuur groene plantenbak is heel eenvoudig en neemt niet meer dan een uur per week in beslag. De enige vereisten om Kitchenfarm te installeren zijn water en elektriciteit.Kitchenfarm zorgt niet alleen voor ononderbroken v..
Met Kitchenfarm haal je een minituin in huis waar je elke dag verse spruiten, bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen kunt oogsten. Altijd en overal! Het gebruik en onderhoud van deze miniatuur groene plantenbak is heel eenvoudig en neemt niet meer dan een uur per week in beslag. De enige vereisten om Kitchenfarm te installeren zijn water en elektriciteit.Kitchenfarm zorgt niet alleen voor ononderbroken verse en duurzaam geproduceerde groenten, het is ook een wonder om in Kitchenfarm te kweken. Planten zijn er in verschillende prachtige kleuren die een lust voor het oog zijn. Een echte eyecatcher in een restaurant of kantine. Bovendien is telen bij Kitchenfarm een ​​zeer leerzame bezigheid. Dit maakt het ook ideaal voor gebruik in praktijklessen op scholen. De Kitchenfarm XL is de grootste van de 2 kweekseries. Het rek bestaat uit 2 etages met elk 2 ebbakken, die indien nodig met een derde etage kunnen worden uitgebreid.

Microgreens kweken

Microgreens groeien erg snel en de meeste soorten kunnen na een paar dagen worden gegeten. Ze worden eenvoudig boven de groeimat gesneden voor sandwiches of salades. Niets is frisser! Kweektrays met microgroenten kunnen tot een week in de koelkast worden bewaard om ruimte in de keukenboerderij vrij te maken voor de volgende teeltronde.Na gebruik kan de kweekmat worden weggegooid of gecomposteerd.De lijst met microgroenten die bij Kitchenfarm geteeld kunnen worden, is eindeloos.

Leafygreens kweken

Het duurt langer om bladgroenten en eetbare bloemen te kweken, maar als ze eenmaal aan de gang zijn, kunnen planten dagelijks worden geoogst. Snijd gewoon de slablaadjes en kruiden af ​​die je op dat moment nodig hebt en de planten zijn binnen een paar dagen weer helemaal terug. Zo heb je wekenlang verse sla, kruiden en eetbare bloemen die niet te evenaren zijn.

Onze lijst met succesvol gekweekte bladgroenten blijft groeien. Dit bevat:
Zuring, Munt, Basilicum (Genovese en Dark Opal), Cavolo Nero, Zuring, Rucola, Frisee, Wild Knoflook, Fenegriek, Dille, Salie, Peterselie, Oost-Indische kers, Koriander, Goudsbloem, Gouden Lotus, enz.

Specificaties:

 • Afmetingen (h x b x d):162 x 118 x 50cm
 • Materiaal:PVC/XPS sandwich panelen,kunststof hoekstukkenenaluminium profielen
 • Kweekoppervlak:4 xeb & vloed tray0.27m2 = 1,08m2
 • Verlichting:2 xVS12 40Watt led
 • Opvoerpomp:Aquaking Q2007, 3500 ltr/uur
 • Watervat:62 liter met deksel
 • Luchtpomp:RP2 airset inc. bruisstenen
 • Aansturing:Wifi Smartbox
 • Stroomverbruik lampen en luchtpomp (c.a. 18 uur/etmaal):83 Watt
 • Stroomverbruik pomp (c.a. 2 min/etmaal):200 Watt
 • Waterverbruik:60 liter per week
 • Garantie:1 jaar op technische installatie

Productspecificaties

Categorie
Kweekkasten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Kitchenfarm XL
G-ToolsKitchenfarm XL
0 reviews

Met Kitchenfarm haal je een minituin in huis waar je elke dag verse spruiten, bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen kunt oogsten. Altijd en overal! Het gebruik en onderhoud van deze miniatuur groene plantenbak is heel eenvoudig en neemt niet meer dan e

Met Kitchenfarm haal je een minituin in huis waar je elke dag verse spruiten, bladgroenten, kruiden en eetbare bloemen kunt oogsten. Altijd en overal! Het gebruik en onderhoud van deze miniatuur groene plantenbak is heel eenvoudig en neemt niet meer dan e

€1.495,00 Incl. btw
Toevoegen