WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Hortimol MXH 330W

Hortimol Hortimol MXH 330W
Productomschrijving
Het Hortimol MXHLed 4 Full Spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om kleine tot middelgrote oppervlakten te verlichten voor een betere opbrengst. Naast zijn ultramoderne prestaties, stelt het modulaire ontwerp u in staat om het aan te passen aan de verschillende behoeften van planten, waardoor het een referentiearmatuur is in de wereld van de tuinbouw. Ontwerp met meerdere staven met passieve koeling voor een gelijkmatige lichtverdeling Hoge m..

Het Hortimol MXHLed 4 Full Spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om kleine tot middelgrote oppervlakten te verlichten voor een betere opbrengst. Naast zijn ultramoderne prestaties, stelt het modulaire ontwerp u in staat om het aan te passen aan de verschillende behoeften van planten, waardoor het een referentiearmatuur is in de wereld van de tuinbouw.

 • Ontwerp met meerdere staven met passieve koeling voor een gelijkmatige lichtverdeling
 • Hoge modulariteit door de verwisselbare staven.
 • Pas één vierkante meter*
 • Volledig spectrum gemengd: FSM

Rijk en gebalanceerd lichtspectrum

Dit spectrum is speciaal ontwikkeld om het licht van de zon na te bootsen. Met een zeer natuurlijke energieverdeling, bevat deze variant met volledig spectrum hoge niveaus van rood 660 en blauw 450. Als gevolg hiervan zullen uw planten u dankbaar zijn en beginnen te groeien en groeien, alsof ze constant onder een brandende zon staan, maar zonder overdaad warmte.

Met zijn ongeëvenaarde energiebalans is dit spectrum niet alleen in staat om chlorofylen A en B te verzadigen voor fotosynthese, maar ook om op het hoogste niveau de secundaire lichtgevoelige metabolische routes te stimuleren die een belangrijke rol kunnen spelen tijdens reproductie. Het is daarom gemakkelijker dan ooit om de genetica van generatie op generatie stabiel te houden onder kunstlicht.

Natuurlijk licht natuurlijk

Een ander, maar niet minder belangrijk voordeel is de natuurlijke weergave van kleuren die deze lamp u biedt. We zijn er inderdaad in geslaagd om de energieniveaus naar het hoogste te brengen in alle frequentiebereiken van het spectrum, dat een warmte van 3200 ° K en een CRI 85 biedt waarmee u uw diagnoses kunt uitvoeren zonder een corrigerende bril of invullicht. Je planten zullen de kleur hebben die ze zouden hebben als ze in het midden van de dalende fase onder de zon werden waargenomen, dus wat is er geschikter?

FSM+: altijd plus

Met ons nieuwe FSM+ spectrum heb je nog meer energie rond rood voor nog meer veelzijdigheid. Ons team heeft dit nieuwe spectrum ontwikkeld met als doel de opbrengst tijdens de bloei te verhogen, zonder enige wijziging van de CRI-kenmerken. Het resultaat ? De snelst groeiende met uitzonderlijke beworteling gevolgd door overvloedige bloei, alles onder één licht!

Specificaties Hortimol MXH 330w:

 • Spectrum FSM (Full-spectrum mixed)
 • Efficacy: 2.5 umol/j
 • PPF: 825 mol/s
 • Verbruik: 330W
 • Footprint: 100x100cm
 • LEDs: Osram, Sunribio IR, LM-80
 • Levensdur: 55.000+
 • Afmeting lamp: 950x950x150mm
 • Gewicht: 5.52kg

Productspecificaties

Categorie
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Hortimol MXH 330W
HortimolHortimol MXH 330W
0 reviews

Het Hortimol MXHLed 4 Full Spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om kleine tot middelgrote oppervlakten te verlichten voor een betere opbrengst. Naast zijn ultramoderne prestaties, stelt het modulaire ontwerp u in staat om he

Het Hortimol MXHLed 4 Full Spectrum armatuur is een laag verbruik armatuur speciaal ontwikkeld om kleine tot middelgrote oppervlakten te verlichten voor een betere opbrengst. Naast zijn ultramoderne prestaties, stelt het modulaire ontwerp u in staat om he

€599,95 Incl. btw
Toevoegen