WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator + filter (185m³/uur)

Productomschrijving
Deze Complete Afzuigset van het merk G-tools hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 187m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventila..

Deze Complete Afzuigset van het merk G-tools hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 187m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventilator kan zowel binnen als buiten de installatie worden gemonteerd en is meestal aangesloten via flexibele leidingen op het koolstoffilter.

G-Tools Buisventilator 185m³/uur

Met de G-tools mini ventilator ben je verzekerd van een probleemloze koeling voor verlichtingssystemen tot 250W. Deze mini afzuiger is bij uitstek geschikt voor micro kweek of als lucht inblazer in grotere ruimtes. Naast zijn effectiviteit onderscheidt deze mini ventilator zich ook op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit alles heeft uiteraard te maken met de specifieke kenmerken en specificaties van het product. Het merk G-tools staat bekend om zijn hoogwaardige indoor kweekapparatuur en de mini ventilator is geen uitzondering. Het model is ontworpen om gemakkelijk te installeren en te bedienen, zelfs voor beginners in de indoor tuinbouw. De ventilator is een van de stilste in zijn klasse, wat ervoor zorgt dat u zonder afleiding kunt blijven werken terwijl uw planten gezond blijven. Door de combinatie met de Prima Klima koolstoffilters kunt u er zeker van zijn dat uw planten altijd de lucht krijgen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien. Dit alles maakt de G-tools mini ventilator tot een onmisbare toevoeging aan uw kweekruimte.

  • Afzuigcapaciteit: 185m³/uur
  • Diameter flens: 125mm
  • Vermogen: 16 watt
  • Toeren: 2400 RPM

Prima Klima K2600 koolstoffilter

Bied uw binnenlucht meer zuiverheid en veiligheid met de K2600 Mini 125 filter van Prima Klima. In een steeds vervuilde en ongezonde omgeving biedt dit merk u filters van hogere kwaliteit waarmee u uw leefruimte veiliger kunt maken voor zowel uzelf als uw gezin. Deze filter is ontworpen in een elegante zwart-wit kleurstelling die zich gemakkelijk aanpast aan elke woonruimte en straalt een sfeer van stijlvol minimalisme uit. Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 240m³/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.

Deze filter biedt u vooral schone lucht aan met een indrukwekkende filtratie van tot wel 99.4 procent, waardoor het schadelijke allergenen voor best C verwijdert. Dit model dezelfde beproefde en betrouwbare technologie ontworpen om bijzonder efficiënt te functioneren en langdurig te worden gebruikt. Investeer vandaag nog in de verbetering van uw gezondheid en maak de lucht in uw huis veiliger met de Prima Klima koolstoffilters.

  • Maximale luchtstroom: 240m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 160m³/uur
  • Hoogte filter: 180mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 2 kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Mini Buisventilator met filter (185m³/uur)
G-ToolsG-Tools Mini Buisventilator met filter (185m³/uur)
0 reviews

Dit is onze kleinste set om eenvoudig en efficint uw kweekruimte mee te kunnen ventileren (goed voor het ventileren tot 150W kweeklamp).Dit setje bestaat uit: Prima Klima K2600 mini koolstoffilter Buisafzuiger 125 mm 185m3(16watt) 5 meter CombiConnect 127

Dit is onze kleinste set om eenvoudig en efficint uw kweekruimte mee te kunnen ventileren (goed voor het ventileren tot 150W kweeklamp).Dit setje bestaat uit: Prima Klima K2600 mini koolstoffilter Buisafzuiger 125 mm 185m3(16watt) 5 meter CombiConnect 127

€69,95 Incl. btw
Toevoegen