WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Silica Power 5ltr

BAC Silica Power 5L
Productomschrijving
BAC Silica Power 5L Plantenvoeding is de perfecte oplossing voor een gezonde en bloeiende tuin. Deze krachtige formule is speciaal ontworpen om de plantengroei te bevorderen en de bodemstructuur te verbeteren. Met een unieke mix van silicaat, magnesium, fosfor en kalium levert dit product essentiële voedingsstoffen voor de groei van uw planten. Profiteer van de voordelen van dit alles-in-één plantenvoedingssupplement en geniet van een prachtige tuin. Versterk de wortels van uw plant..

BAC Silica Power 5L Plantenvoeding is de perfecte oplossing voor een gezonde en bloeiende tuin. Deze krachtige formule is speciaal ontworpen om de plantengroei te bevorderen en de bodemstructuur te verbeteren. Met een unieke mix van silicaat, magnesium, fosfor en kalium levert dit product essentiële voedingsstoffen voor de groei van uw planten. Profiteer van de voordelen van dit alles-in-één plantenvoedingssupplement en geniet van een prachtige tuin.

Versterk de wortels van uw planten en stimuleer hun groeipotentieel met BAC Silica Power 5L Plantenvoeding. Deze hoogwaardige plantenvoeding is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zorgt voor een gezonde en sterke plantengroei. Daarnaast versterkt het ook nog eens de weerstand van uw planten tegen ziektes, verbetert de kwaliteit van de planten en vermindert de behoefte aan synthetische bestrijdingsmiddelen. Haal het beste uit uw tuin met BAC Silica Power 5L Plantenvoeding.

Verhoogt de plantengroei en verbetert de bodemstructuur

BAC Silica Power 5L Plantenvoeding is speciaal ontworpen om de groei van uw planten te bevorderen en hun bloei te stimuleren. De krachtige formule bevat een unieke mix van silicaat, magnesium, fosfor en kalium die de planten voorzien van essentiële voedingsstoffen. Dit resulteert in een snellere en gezondere groei van de planten, wat leidt tot een prachtige en weelderige tuin. Daarnaast verbetert deze plantenvoeding ook de bodemstructuur, waardoor de wortels beter kunnen groeien en water en voedingsstoffen efficiënter kunnen opnemen.

Versterkt de wortels en verhoogt de weerstand tegen ziektes

BAC Silica Power 5L Plantenvoeding is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die de wortelontwikkeling van uw planten versterken en het groeipotentieel stimuleren. Sterke wortels zorgen ervoor dat de planten beter bestand zijn tegen ziektes en plagen. Dit vermindert de kans op infecties en besmettingen, waardoor uw planten langer gezond blijven. Door de weerstand tegen ziektes te verhogen, hoeft u ook minder gebruik te maken van synthetische bestrijdingsmiddelen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw tuin en uzelf.

Verbeterd de kwaliteit en verminderd de behoefte aan synthetische bestrijdingsmiddelen

Naast het bevorderen van de plantengroei en het versterken van de wortels, verhoogt BAC Silica Power 5L Plantenvoeding ook de kwaliteit van de planten. Deze hoogwaardige plantenvoeding bevat essentiële voedingsstoffen die de planten helpen om bloemen en vruchten van betere kwaliteit te produceren. Daarnaast vermindert het gebruik van synthetische bestrijdingsmiddelen doordat de weerstand tegen ziektes en plagen wordt verbeterd. Dit zorgt voor gezondere en veiligere producten uit uw eigen tuin.

  • Merk - BAC Silica Power 5L
  • EAN - 6221237259670
  • Biologisch - Ja
  • Voor substraat - Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
5000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Silica Power 5ltr
BACBAC Silica Power 5ltr
0 reviews

BAC Silica Power 5L Plantenvoeding is de perfecte oplossing voor een gezonde en bloeiende tuin. Deze krachtige formule is speciaal ontworpen om de plantengroei te bevorderen en de bodemstructuur te verbeteren. Met een unieke mix van silicaat, magnesium, f

BAC Silica Power 5L Plantenvoeding is de perfecte oplossing voor een gezonde en bloeiende tuin. Deze krachtige formule is speciaal ontworpen om de plantengroei te bevorderen en de bodemstructuur te verbeteren. Met een unieke mix van silicaat, magnesium, f

€133,95 Incl. btw
Toevoegen