WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC 1 Component Bloom 5ltr

BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L
Productomschrijving
BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L is een speciaal samengesteld plantenvoedingsproduct dat uw planten helpt om te bloeien zoals ze bedoeld zijn. Dit 1-component mengsel bevat alle voedingsstoffen die uw planten nodig hebben om gezond en sterk te blijven. Met BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L stimuleert u de groei en bloei van uw planten, en zorgt u voor een optimale opbrengst. Het is eenvoudig aan te brengen op de grond en geschikt voor alle soorten planten. Met BAC Aaardevoeding Bloe..

BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L is een speciaal samengesteld plantenvoedingsproduct dat uw planten helpt om te bloeien zoals ze bedoeld zijn. Dit 1-component mengsel bevat alle voedingsstoffen die uw planten nodig hebben om gezond en sterk te blijven. Met BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L stimuleert u de groei en bloei van uw planten, en zorgt u voor een optimale opbrengst. Het is eenvoudig aan te brengen op de grond en geschikt voor alle soorten planten.

Met BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L geeft u uw planten de voeding die ze verdienen. Dit biologische product is speciaal ontwikkeld om uw planten te voorzien van alle essentiële voedingsstoffen tijdens hun bloeifase. Het mengsel is gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk op de aarde worden aangebracht. Met BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L stimuleert u de groei en bloei van uw planten, waardoor ze gezond en sterk zullen blijven. Kies voor BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L en geniet van prachtige, bloeiende planten.

Verbetert groei en bloei

BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L stimuleert de groei en bloei van planten op een natuurlijke en effectieve manier. Het speciale mengsel bevat alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde ontwikkeling van bloemen en vruchten.

Optimaliseert opbrengst

Door het gebruik van BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L kunt u genieten van een optimale opbrengst in uw tuin. De uitgebalanceerde samenstelling van voedingsstoffen bevordert de vorming van gezonde en volle bloemen en helpt bij het ontwikkelen van smaakvolle en sappige vruchten.

Eenvoudig in gebruik

Dit product is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te brengen. U kunt BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L eenvoudig toevoegen aan het water of rechtstreeks op de aarde aanbrengen. Het product is geschikt voor alle plantensoorten, waardoor u het breed kunt toepassen in uw tuin of kweekruimte.

Biologische formule

BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L is volledig biologisch en draagt bij aan een gezonde en natuurlijke omgeving voor uw planten. Door te kiezen voor een biologische formule vermijdt u schadelijke chemicaliën en stimuleert u een ecologisch verantwoorde manier van tuinieren.

  • Merk: BAC
  • EAN: 6221237260010
  • Biologisch
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
5000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC 1 Component Bloei 5ltr
BACBAC 1 Component Bloei 5ltr
0 reviews

BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L is een speciaal samengesteld plantenvoedingsproduct dat uw planten helpt om te bloeien zoals ze bedoeld zijn. Dit 1-component mengsel bevat alle voedingsstoffen die uw planten nodig hebben om gezond en sterk te blijven.

BAC Aaardevoeding Bloei 1-compo 5L is een speciaal samengesteld plantenvoedingsproduct dat uw planten helpt om te bloeien zoals ze bedoeld zijn. Dit 1-component mengsel bevat alle voedingsstoffen die uw planten nodig hebben om gezond en sterk te blijven.

€29,95 Incl. btw
Toevoegen