WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Inline Fan 150mm (305m³/uur)

Direct leverbaar

Productomschrijving
Het is belangrijk dat je planten en bloemen een gezonde leefomgeving hebben. Dat betekent niet alleen genoeg water en voeding, maar ook goede ventilatie. De Garden HighPro Inline Fan 150mm is de ideale tool om een gezonde luchtstroom te creëren in je kweekruimte of kas. Dit grootste model buisventilator van GHP heeft een indrukwekkende luchtverplaatsing van 305m³/uur en zorgt voor een actieve toevoerlucht. De ventilator is geschikt voor continu gebruik en beschikt over een geïntegreerd gli..

Het is belangrijk dat je planten en bloemen een gezonde leefomgeving hebben. Dat betekent niet alleen genoeg water en voeding, maar ook goede ventilatie. De Garden HighPro Inline Fan 150mm is de ideale tool om een gezonde luchtstroom te creëren in je kweekruimte of kas. Dit grootste model buisventilator van GHP heeft een indrukwekkende luchtverplaatsing van 305m³/uur en zorgt voor een actieve toevoerlucht. De ventilator is geschikt voor continu gebruik en beschikt over een geïntegreerd glijlager waardoor hij stil en duurzaam is. 

Het mooie aan de Garden HighPro Inline Fan 150mm is dat hij gemakkelijk te plaatsen is en past op elke 150mm flens diameter. De ventilator zorgt dankzij zijn lichte en stabiele constructie voor permanente ventilatie, wat de plantengroei ten goede komt. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de energierekening want de ventilator heeft een laag verbruik van slechts 30 Watt. Bij 2400 T/min zorgt de Garden HighPro Inline Fan 150mm voor optimale luchtcirculatie terwijl hij stil en efficiënt blijft. Al met al is de Garden HighPro Inline Fan 150mm de perfecte keuze voor kenners en beginners!

  • Extreem stil, licht en stabiel
  • Geschikt voor een actieve toevoerlucht
  • Geschikt voor het afzuigen van lucht
  • Diameter flance: 125mm
  • Airflow: 187m³/uur

Voor luchttoevoer of luchtafvoer

Deze GHP Inline Fan 150mm biedt luchtverplaatsing van 305m³/uur bij 2400 T/min. Door deze snelle luchtverplaatsing is hij de perfecte keuze voor een actieve toevoer van verse lucht in kweekruimtes, waarbij de lucht vrij kan circuleren en de planten kunnen genieten van een schone en verfrissende atmosfeer.

Met een vermogen van 30 Watt is de GHP inline ventilator zeer energiezuinig, zodat u geld kunt besparen op uw energierekening. De ventilator haalt bovendien de lucht in continu door en heeft gezonde CO2-concentraties voor uw planten, wat ervoor zorgt dat uw planten gezond blijven en de kwaliteit van uw oogst verbetert.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Garden Highpro Inline Fan 150mm (305m³/uur)
Garden HighproGarden Highpro Inline Fan 150mm (305m³/uur)
0 reviews

De Garden HighPro Inline Fan 150 is het middelgrote model buisventilator van GHP.De Garden HighPro Inline Ventilator heeft een luchtverplaatsing van 205m / h en is geschikt voor continu gebruik.Bovendien zorgt het gentegreerde glijlager voor een lange lev

De Garden HighPro Inline Fan 150 is het middelgrote model buisventilator van GHP.De Garden HighPro Inline Ventilator heeft een luchtverplaatsing van 205m / h en is geschikt voor continu gebruik.Bovendien zorgt het gentegreerde glijlager voor een lange lev

€21,95€19,90 Incl. btw
Toevoegen