WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic Bloom 5ltr

BAC Bio Bloeivoeding 5L
Productomschrijving
BAC Bio Bloeivoeding 5L - Stimuleer het bloeiproces van je planten met deze voedzame plantenvoeding. Met de juiste mix van mineralen, sporenelementen en organische stoffen zorgt dit product voor een optimale groei en bloei van je planten. Geef je planten de energie die ze nodig hebben om hun beste resultaten te behalen! BAC Bio Bloeivoeding 5L is de ideale voeding voor je planten. Deze biologische formule bevat alles wat je planten nodig hebben tijdens de groei- en bloeifase. De voedin..

BAC Bio Bloeivoeding 5L - Stimuleer het bloeiproces van je planten met deze voedzame plantenvoeding. Met de juiste mix van mineralen, sporenelementen en organische stoffen zorgt dit product voor een optimale groei en bloei van je planten. Geef je planten de energie die ze nodig hebben om hun beste resultaten te behalen!

BAC Bio Bloeivoeding 5L is de ideale voeding voor je planten. Deze biologische formule bevat alles wat je planten nodig hebben tijdens de groei- en bloeifase. De voedingsstoffen worden snel opgenomen, waardoor je al na een paar dagen het verschil zult zien. Geef je planten de boost die ze verdienen en bestel BAC Bio Bloeivoeding 5L vandaag nog!

Voor optimale groei en bloei

BAC Bio Bloeivoeding is samengesteld met de juiste mix van mineralen, sporenelementen en organische stoffen om een optimale groei en bloei van je planten te bevorderen. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat je planten de energie krijgen die ze nodig hebben om hun beste resultaten te behalen. Ze stimuleren het bloeiproces van je planten, waardoor je kunt genieten van prachtige bloemen en dikke, gezonde vruchten.

Snelle opname van voedingsstoffen

Dankzij de biologische formule van BAC Bio Bloeivoeding worden de voedingsstoffen snel opgenomen door je planten. Dit betekent dat je al na een paar dagen resultaat zult zien. Je planten zullen vitaler en sterker worden dankzij de directe opname van essentiële voedingsstoffen. Dit versnelt hun groei- en bloeiproces en zorgt ervoor dat ze beter bestand zijn tegen stressfactoren zoals ziekten, plagen en ongunstige weersomstandigheden.

Alles-in-één voeding

Met BAC Bio Bloeivoeding hoef je geen andere voedingssupplementen toe te voegen aan je planten. Deze 5L fles bevat alles wat je planten nodig hebben tijdens de groei- en bloeifase. Hierdoor ben je verzekerd van een eenvoudige en effectieve voedingsoplossing. Geef je planten de boost die ze verdienen en bestel vandaag nog BAC Bio Bloeivoeding 5L!

  • Merk: BAC Bio Bloeivoeding
  • EAN: 6221237259793
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
5000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic Bloei 5ltr
BACBAC Organic Bloei 5ltr
0 reviews

BAC Bio Bloeivoeding 5L - Stimuleer het bloeiproces van je planten met deze voedzame plantenvoeding. Met de juiste mix van mineralen, sporenelementen en organische stoffen zorgt dit product voor een optimale groei en bloei van je planten. Geef je planten

BAC Bio Bloeivoeding 5L - Stimuleer het bloeiproces van je planten met deze voedzame plantenvoeding. Met de juiste mix van mineralen, sporenelementen en organische stoffen zorgt dit product voor een optimale groei en bloei van je planten. Geef je planten

€55,95 Incl. btw
Toevoegen