WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml is een must-have voor iedereen die het maximale uit hun opbrengst wil halen. Dit tweedelige voedingsstoffensysteem bevat alle benodigde stoffen voor een gezonde plantengroei zonder dat je als kweker zelf iets hoeft te bepalen. Advanced Nutrients heeft dit product ontwikkeld om kwekers te helpen bij het behalen van de best mogelijke resultaten in hun gewasproductie, ongeacht het type binnen- of buitenkweeksysteem. Het is een betaalbare optie, ..

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml is een must-have voor iedereen die het maximale uit hun opbrengst wil halen. Dit tweedelige voedingsstoffensysteem bevat alle benodigde stoffen voor een gezonde plantengroei zonder dat je als kweker zelf iets hoeft te bepalen. Advanced Nutrients heeft dit product ontwikkeld om kwekers te helpen bij het behalen van de best mogelijke resultaten in hun gewasproductie, ongeacht het type binnen- of buitenkweeksysteem. Het is een betaalbare optie, omdat het hydrocultuur gebruikers voorziet van een betrouwbare bron van noodzakelijke componenten. Advanced Nutrients blijft technologisch geavanceerd en toepast de nieuwste wetenschappelijke kennis in hun producten.

  Voordelen van pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml

  pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml biedt een aantal voordelen voor kwekers. Het bevat alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om gezond te groeien. Ook is het een 5-in-1 formule, waardoor je vijf topkwaliteit producten in één fles krijgt. Daarnaast voorkomt het ondervoeding en optimaliseert het de opname van voedingsstoffen, waardoor de planten krachtig kunnen ontwikkelen. Tot slot stabiliseert het automatisch de pH-waarde, zodat je geen pH-metingen of correcties meer hoeft te doen. Bovendien bevat het technologisch geavanceerde chelaten die de opbrengst en kwaliteit van je eindproduct verder verhogen.

  Productspecificaties

  EAN
  6013830357330

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 500ml
  reviews

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 500ml

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 500ml..

  €16,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking