WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 254mm 5 meter

Combi Connect Luchtslang 254mm 5 meter
Productomschrijving
De Combiconnect Luchtslang 152mm 5 meter is een kwalitatief product voor professionals in de industrie. Deze hoogwaardige luchtslang is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder perslucht en pneumatiek. Kenmerken Deze Combiconnect luchtslang heeft een diameter van 152mm en is 5 meter lang. Hierdoor biedt het voldoende lengte en flexibiliteit voor een breed scala aan toepassingen. Met de Combiconnect luchtslang kunnen gebruikers rekenen op betrouwbare prestaties en duurz..

De Combiconnect Luchtslang 152mm 5 meter is een kwalitatief product voor professionals in de industrie. Deze hoogwaardige luchtslang is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder perslucht en pneumatiek.

Kenmerken

Deze Combiconnect luchtslang heeft een diameter van 152mm en is 5 meter lang. Hierdoor biedt het voldoende lengte en flexibiliteit voor een breed scala aan toepassingen. Met de Combiconnect luchtslang kunnen gebruikers rekenen op betrouwbare prestaties en duurzaamheid. De materiaalkwaliteit garandeert dat de slanghandleiding gemakkelijk en veilig zal zijn. Bovendien wordt er geen kleur in de luchtslang geïmplementeerd. Dit voorkomt onnodige verkleuring en scheuren in de slang zelf. Kortom, deze luchtslang is perfect voor professionele klussen waarbij kwaliteit vooropstaat.

Voordelen

De Combiconnect Luchtslang van 152mm en een lengte van 5 meter biedt verschillende voordelen voor de gebruiker.

Maximale Flexibiliteit

Dit product is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het zijn vorm behoudt en uitstekend bestand is tegen hoge druk en slijtage. Het biedt ook maximale flexibiliteit, zodat het kan worden gebruikt voor verschillende industriële toepassingen. Het kan gemakkelijk door smalle openingen worden geleid, wat de efficiëntie verhoogt en minder tijd en energie vereist.

Veelzijdigheid

De Combiconnect Luchtslang is veelzijdig in gebruik en kan worden toegepast in uiteenlopende situaties. Het kan worden gebruikt in industriële machines, auto's, scheepvaart, medische apparatuur en nog veel meer. De uitstekende weerstand tegen zeer lage tot zeer hoge temperaturen maakt het product geschikt voor extreme weersomstandigheden. En bovendien behoudt deze luchtslang zijn kwaliteit en flexibiliteit, zelfs bij regelmatig gebruik.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 254mm 5 meter
Combi ConnectCombiconnect 254mm 5 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 254mm en als lengte 5 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 254mm en als lengte 5 meter

€23,98 Incl. btw
Toevoegen