WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Rootstimulator 300ml

BAC Wortelstimulator 300ml
Productomschrijving
De BAC Wortelstimulator 300ml is de ideale voeding voor gezonde planten. Deze unieke mix van voedingsstoffen helpt elke plant bij het groeien en bloeien. Met gemak te gebruiken en een lange houdbaarheid, is de BAC Wortelstimulator 300ml de perfecte keuze voor kwekers die streven naar de beste resultaten. Ontdek vandaag nog de voordelen en geef uw planten de juiste voeding die ze verdienen. Geef uw planten de beste voeding met de BAC Wortelstimulator 300ml. Deze speciaal ontwikkelde voe..

De BAC Wortelstimulator 300ml is de ideale voeding voor gezonde planten. Deze unieke mix van voedingsstoffen helpt elke plant bij het groeien en bloeien. Met gemak te gebruiken en een lange houdbaarheid, is de BAC Wortelstimulator 300ml de perfecte keuze voor kwekers die streven naar de beste resultaten. Ontdek vandaag nog de voordelen en geef uw planten de juiste voeding die ze verdienen.

Geef uw planten de beste voeding met de BAC Wortelstimulator 300ml. Deze speciaal ontwikkelde voeding stimuleert en versterkt de wortelgroei, waardoor uw planten meer energie hebben om te groeien en te bloeien. Geschikt voor kritische kwekers die maximale resultaten willen behalen, is de BAC Wortelstimulator 300ml gemakkelijk te gebruiken en heeft het een lange houdbaarheid. Ervaar zelf het verschil vandaag nog en geef uw planten de verzorging die ze nodig hebben.

Groeibevorderaar

De BAC Wortelstimulator 300 ml bevordert de groei van planten. De unieke mix van voedingsstoffen in deze stimulator stimuleert en versterkt de wortelgroei, waardoor uw planten meer energie hebben om te groeien en te bloeien. Dit resulteert in gezondere en sterkere planten die snel en krachtig groeien.

Verhoogt de opname van voedingsstoffen

Door het gebruik van de BAC Wortelstimulator 300 ml kunnen uw planten voedingsstoffen efficiënter opnemen. Deze stimulator zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen, waardoor uw planten alle belangrijke elementen ontvangen die ze nodig hebben om gezond te groeien. Dit draagt bij aan een betere algehele groei, ontwikkeling en bloei.

Verbeterde weerstand tegen stress

De BAC Wortelstimulator 300 ml verhoogt de weerstand van uw planten tegen stressfactoren zoals hitte, droogte en ziekten. De voedingsstoffen in deze stimulator versterken de wortels en verhogen de natuurlijke afweermechanismen van de planten. Hierdoor zijn uw planten beter bestand tegen omgevingsstress en kunnen ze zich gemakkelijker aanpassen aan veranderende omstandigheden.

  • Merk: BAC Wortelstimulator 300ml
  • EAN: 6221237259779
  • Biologisch- Ja
  • Voor substraat- Aarde
  • Geschikt voor- Groeifase
  • Geschikt voor- Bloeifase

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
300

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Wortelstimulator 300ml
BACBAC Wortelstimulator 300ml
0 reviews

De BAC Wortelstimulator 300ml is de ideale voeding voor gezonde planten. Deze unieke mix van voedingsstoffen helpt elke plant bij het groeien en bloeien. Met gemak te gebruiken en een lange houdbaarheid, is de BAC Wortelstimulator 300ml de perfecte keuze

De BAC Wortelstimulator 300ml is de ideale voeding voor gezonde planten. Deze unieke mix van voedingsstoffen helpt elke plant bij het groeien en bloeien. Met gemak te gebruiken en een lange houdbaarheid, is de BAC Wortelstimulator 300ml de perfecte keuze

€62,95 Incl. btw
Toevoegen