WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

GHP Buisventilator met Filter 100mm (107m³/uur)

Productomschrijving
Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ..

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventilator kan zowel binnen als buiten de installatie worden gemonteerd en is meestal aangesloten via flexibele leidingen op het koolstoffilter.

Garden Highpro Inline Fan 107m³/uur

Het ontwerp van de Garden Highpro Inline Fan 100mm is met zijn slechts 15 watt verbruik niet alleen energiezuinig, maar ook licht en stabiel. De ventilator is voorzien van magnetische kogellagers, waardoor het draaien van de rotor zo soepel mogelijk verloopt. Dit minimaliseert het energieverbruik en verlengt de levensduur van de ventilator. Ondanks het lichte gewicht is de inline fan stabiel en stevig, waardoor hij veilig en betrouwbaar gebruikt kan worden. Kies voor de Garden Highpro Inline Fan 100mm als je op zoek bent naar een comfortabel en doeltreffend ventilatiesysteem. De rare geavanceerde technologie en hoogwaardige constructie biedt revolutionaire prestaties in het geluidsniveau, waardoor deze ventilator een aantrekkelijke optie is voor kwekers van alle niveaus. Deze buisventilator levert consistente luchtstroom voor tenten en kweekruimtes en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar actieve luchttoevoer zonder een hoog geluidsniveau.

Proactive koolstoffilter 250m³/uur

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 250m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte.

  • Maximale luchtstroom: 250m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 170m³/uur
  • Hoogte filter: 190mm
  • Diameter flans: 100mm
  • Gewicht: 1,5kg

Combiconnect 102mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 102mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: MF op 5 September 2023
    Goede kwaliteit heb deze al eens besteld
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Buisventilator met Filter 100mm (107m³/uur)
Garden HighproGHP Buisventilator met Filter 100mm (107m³/uur)
3 reviews

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte.Prima Klima K2600Koolstoffilter van het me

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte.Prima Klima K2600Koolstoffilter van het me

€69,95 Incl. btw
Toevoegen