WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 102mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 102mm 10 meter
Productomschrijving
Maak kennis met het nieuwste product van Combiconnect, de luchtslang van 406mm met een lengte van 5 meter. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame, betrouwbare en veelzijdige luchtslang. Combiconnect heeft al jarenlange ervaring met hoogwaardige producten en deze luchtslang voldoet zeker aan hun hoge normen. Of u nu een professional bent of thuis wilt klussen, deze luchtslang is perfect voor uw behoeften.Eigenschappen:De Combiconnect luchtslang heeft een diamet..

Maak kennis met het nieuwste product van Combiconnect, de luchtslang van 406mm met een lengte van 5 meter. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame, betrouwbare en veelzijdige luchtslang. Combiconnect heeft al jarenlange ervaring met hoogwaardige producten en deze luchtslang voldoet zeker aan hun hoge normen. Of u nu een professional bent of thuis wilt klussen, deze luchtslang is perfect voor uw behoeften.

Eigenschappen:

De Combiconnect luchtslang heeft een diameter van 406mm en is 5 meter lang. Deze afmetingen maken de luchtslang geschikt voor verschillende taken, zoals verf spuiten, luchtgereedschap-verbindingen en algemene luchttaken. Het merk Combiconnect staat bekend om de hoge kwaliteitsproducten en deze luchtslang is daar geen uitzondering op. De donkerkleurige slang past bij vrijwel elk type gereedschap en heeft een sterke samenstelling. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame luchtslang, dan is de Combiconnect luchtslang zeker iets dat u zou moeten overwegen.

Flexibele en duurzame constructie

De Combiconnect Luchtslang van 406mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

De Combiconnect Luchtslang heeft een eenvoudige en intuïtieve installatieprocedure, zodat zelfs beginnende gebruikers de slang in slechts enkele minuten kunnen installeren. Daarnaast is de slang eenvoudig in gebruik dankzij het lichte gewicht en flexibele ontwerp, waardoor u zich gemakkelijk door nauwe ruimtes kunt bewegen terwijl u de slang gebruikt.

Geschikt voor meerdere toepassingen

De Combiconnect Luchtslang van 406mm en een lengte van 5 meter is geschikt voor een breed scala aan industriële toepassingen zoals ventilatie en verwarmingssystemen. Door de hoge bouwkwaliteit is deze luchtslang ook perfect geschikt voor veeleisende toepassingen, zoals ondergrondse mijnwerkers of hoog gebouwen die bijvoorbeeld extra leiding aan goddelijke temperatuurregelkroon goed kunnen benutten.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 102mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 102mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 102mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 102mm en als lengte 10 meter

€20,98 Incl. btw
Toevoegen