WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Complete kweektent 60x60 samenstellen

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Onze kweektent compleet 60x60, een volledig samengestelde set volledig aanpasbaar naar uw wensen. Deze kweeksets zijn door ons zorgvuldig opgebouwd met de beste kweekartikelen en materialen, en zijn geschikt om direct mee te kunnen kweken. Zelf hoeft u alleen nog maar de set in elkaar te zetten en u bent klaar om thuis uw eigen tomaten te kweken. Bij deze set worden geen potten, grond en zaden geleverd. Voor ieder aspect van de complete kweektent heeft u ruime keuze uit diverse lampen, tenten..

  Onze kweektent compleet 60x60, een volledig samengestelde set volledig aanpasbaar naar uw wensen. Deze kweeksets zijn door ons zorgvuldig opgebouwd met de beste kweekartikelen en materialen, en zijn geschikt om direct mee te kunnen kweken. Zelf hoeft u alleen nog maar de set in elkaar te zetten en u bent klaar om thuis uw eigen tomaten te kweken. Bij deze set worden geen potten, grond en zaden geleverd. Voor ieder aspect van de complete kweektent heeft u ruime keuze uit diverse lampen, tenten en meer benodigdheden. Geen enkele combinatie in deze set is verkeerd en zo kunt u de ideale set samenstellen.

  Afzuiging en Kweektent samenstellen

  De Kweektent compleet 60x60, is onze kleinste kweek set om direct te kunnen kweken. Voor de afzuiging en kweektent hebben wij gekozen voor de meest gebruikersvriendelijke en hoge kwaliteit merken voor een optimaal kweek resultaat. Al onze materialen zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede en brandveilige kweekoplossing.

  De kweektenten zijn van binnen voorzien van reflecterend materiaal wat zorgt voor een toename in licht voor het te kweken gewas. Hierdoor gaat er geen licht verloren en dit bevordert de groei- en bloeiperiode van bijvoorbeeld uw tomaten. Met een stevig doek en lichtdichte rits ontsnapt er geen licht naar buiten de tent. De tenten bevatten meerdere ventilatie roosters/gaten waar u de afzuiging kunt plaatsen, zo kunt u ook de kweekset zelf volledig naar eigen wens inrichten.

  Door te werken met een goede afzuiging heeft u geen last van stank of warmte uit de tent. Met onze afzuigers zult u hier geen last van hebben, in het geval u een sterk ruikend gewas kweekt kunt u kiezen voor een sterkere afzuiger. Ook heeft u met de afzuiging geen geluidoverlast, onze producten zijn de beste op de markt en produceren minimaal geluid.

  Gratis Druids Voeding

  Bij deze samengestelde set heeft u keuze uit meerdere plantenvoedingen. Deze worden compleet geleverd, en kunt u direct uw kweekproject mee beginnen. Hier wordt ook een kweekschema en korte handleiding bij meegeleverd.Met gratis Druid voeding. Druid Nutrients is een speciale alles-in-1 voeding formule voor alle soorten planten. Deze voeding is in de vorm van poeder en bevat een unieke combinatie van meer dan 90 natuurlijk gechelateerde mineralen en sporenelementen. Zeer geschikt voor zowel de groei als de bloei cyclus.

  Kweekset met LED lamp naar keuze

  Voor deze complete kweektent bieden wij meerdere keuzes voor een kweeklamp. Deze LED-kweeklampen zijn de beste en meest geschikte lampen voor een 60x60cm kweekruimte. Ook voor de kweeklampen geldt dat er geen verkeerde combinatie mogelijk is. De beschikbare lampen met de relevante specificaties hieronder:

  Inhoud complete kweekten 60x60:

  1x Kweektent 60x60cm naar keuze
  1x LED Kweeklamp (meer prijs)
  1 x Afzuigset
  1 x Luchtslang
  2 x Slangklem
  1 x Clipfan
  1 x Tijdschakelaar
  1 x Klimaatmeter
  1 x Prohanger set
  1 x plantenvoeding box

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262410
  Kweektent
  Probox Basic 60x60x160cm
  Buisventilator
  Winflex buisventilator 185m³/uur
  Koolstoffilter
  Prima Klima K2600 mini
  Clipfan
  Garden Highpro Clipfan 15 watt

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Complete kweektent 60x60 samenstellen
  Garden HighproComplete kweektent 60x60 samenstellen
  reviews

  Onze kweektent compleet 60x60, een volledig samengestelde set volledig aanpasbaar naar uw wensen. Deze kweeksets zijn door ons zorgvuldig opgebouwd met de beste kweekartikelen en materialen, en zijn geschikt om direct mee te kunnen kweken. Zelf hoeft u al

  Onze kweektent compleet 60x60, een volledig samengestelde set volledig aanpasbaar naar uw wensen. Deze kweeksets zijn door ons zorgvuldig opgebouwd met de beste kweekartikelen en materialen, en zijn geschikt om direct mee te kunnen kweken. Zelf hoeft u al..

  €241,95€219,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking