WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bluelab EC Onderhoudskit

  Deliverytime

  Bluelab Bluelab EC Onderhoudskit
  Productomschrijving
  Deze onderhoudskit special ontworpen voor het onderhouden van uw Bluelab EC Probe bevat alles wat u nodig heeft om uw EC Probe in optimale staat te houden. De kit bevat: Schoonmaak instructies, 2 x 20ml 2.77 EC vloeistof voor eenmaal gebruik, 1 plastic buisje, Bluelab EC Cleaner en tool om de EC probe schoon te maken.De beste meet apparatuurBluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab..
  Deze onderhoudskit special ontworpen voor het onderhouden van uw Bluelab EC Probe bevat alles wat u nodig heeft om uw EC Probe in optimale staat te houden. De kit bevat: Schoonmaak instructies, 2 x 20ml 2.77 EC vloeistof voor eenmaal gebruik, 1 plastic buisje, Bluelab EC Cleaner en tool om de EC probe schoon te maken.

  De beste meet apparatuur

  Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

  Waarom pH meten

  Planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de waardes van uw voedingswater en watervoorraad. Met de Bluelab Combo Meter Plus meet u gemakkelijk de waardes van uw kweekruimte.

  Productspecificaties

  Model
  X-4
  Verbruik
  220 watt
  Footprint
  80 x 80 cm
  PPF
  1403 μmol/s
  Leds
  CREE & Epistar
  Aantal leds
  48 x 3w & 4 x 30w

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Bluelab EC Onderhoudskit
  BluelabBluelab EC Onderhoudskit
  reviews

  Deze onderhoudskit special ontworpen voor het onderhouden van uw Bluelab EC Probe bevat alles wat u nodig heeft om uw EC Probe in optimale staat te houden. De kit bevat: Schoonmaak instructies, 2 x 20ml 2.77 EC vloeistof voor eenmaal gebruik, 1 plastic bu

  Deze onderhoudskit special ontworpen voor het onderhouden van uw Bluelab EC Probe bevat alles wat u nodig heeft om uw EC Probe in optimale staat te houden. De kit bevat: Schoonmaak instructies, 2 x 20ml 2.77 EC vloeistof voor eenmaal gebruik, 1 plastic bu..

  €18,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking