WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

RAM Ultrasonic Luchtbevochtiger 5ltr

Productomschrijving
Het creëren van een perfecte luchtvochtigheid is essentieel voor de gezondheid en groei van je planten. Met de RAM Ultrasonic luchtbevochtiger wordt het onderhouden van een optimaal vochtigheidsniveau nu eenvoudiger dan ooit tevoren. RAM heeft dit voorzien van een gemakkelijk te gebruiken groeikamer luchtbevochtiger die speciaal is ontworpen voor tuinders die willen experimenteren met hydrocultuur. De RAM Ultrasonic luchtbevochtiger bevat een grote opslagtank van 5 liter waarmee je zonder ob..

Het creëren van een perfecte luchtvochtigheid is essentieel voor de gezondheid en groei van je planten. Met de RAM Ultrasonic luchtbevochtiger wordt het onderhouden van een optimaal vochtigheidsniveau nu eenvoudiger dan ooit tevoren. RAM heeft dit voorzien van een gemakkelijk te gebruiken groeikamer luchtbevochtiger die speciaal is ontworpen voor tuinders die willen experimenteren met hydrocultuur. De RAM Ultrasonic luchtbevochtiger bevat een grote opslagtank van 5 liter waarmee je zonder obstakels een gewenste uitvoer tot 400ml per uur kunt instellen. Dit apparaat is perfect voor vermindering van de droogte die vaak ontstaat als gevolg van ventilatiesystemen in tel- en andere kweekruimten. De precisiedial geeft tuiniers volledige controle over de output en het vermogen, waardoor je ontspannen kunt wachten op prachtige bladeren, stelen, struiken, besjes en bloemen.

Betere groeiomgeving voor gezonde planten

De RAM Ultrasonic Luchtbevochtiger 5 liter is ontworpen om de juiste luchtvochtigheid niveaus in je kweekruimte te handhaven. Met behulp van dit apparaat creëer je de perfecte omgeving waarin jouw planten goed kunnen ademen en gezond blijven. Wanneer de luchtvochtigheid niet op peil is in jouw kweekruimte, kan dit leiden tot verdroging en afname van weerstand van jouw planten. De RAM Luchtbevochtiger zorgt hiervoor door de lucht optimaal te bevochtigen en schadelijke uitdroging bij jouw planten te voorkomen.

Gemakkelijk aanpasbare Luchtvochtigheid

Het product heeft een grote inhoud van 5 liter en is zeer gemakkelijk in gebruik. Je kan de output eenvoudig instellen tussen 0 en 400 ml per uur met de draaiknop op de voorzijde van het apparaat. Wil je sneller bereiken, dan past u eenvoudig de draaiknop aan en andersom. Deze functie is erg handig, want verschillende plantensoorten vereisen verschillende luchtvochtigheid niveaus. Dit implementeert u gemakkelijk in uw eigen apparaat om zo de beste output voor uw plantensoort te handhaven. In kweekruimten is het gebruik van luchtbevochtigers en ventilatoren onmisbaar en noodzakelijk voor geoptimaliseerde groei van uw plant.

Productspecificaties

Merk
RAM
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

RAM Ultrasonic Humidifier 5ltr
RAMRAM Ultrasonic Humidifier 5ltr
0 reviews

Deze professionele luchtbevochtiger zorgt voor een nog betere en gezondere leef omgeving van uw planten. Uw planten houden van een vochtige lucht en met deze luchtbevochtiger kunt u zorgen voor een perfecte balans.Optimaal kweekresultaat met luchtbevochti

Deze professionele luchtbevochtiger zorgt voor een nog betere en gezondere leef omgeving van uw planten. Uw planten houden van een vochtige lucht en met deze luchtbevochtiger kunt u zorgen voor een perfecte balans.Optimaal kweekresultaat met luchtbevochti

€59,95 Incl. btw
Toevoegen