WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Scrogmaster 1200

Morgen in huis

Scrogmaster Scrogmaster 1200
Productomschrijving
De Scrogmaster 1200 is het nieuwste model van Scrogmaster. In deze moderne versie is de lamp nog krachtiger gemaakt dan de vorige lampen in deze serie. Dat komt omdat de Scrogmaster beschikt over COB led lampen met de Chip On Board technologie. Hierdoor bereikt de lamp een optimale lichtintensiteit. Bovendien kan de lamp laag bo..

De Scrogmaster 1200 is het nieuwste model van Scrogmaster. In deze moderne versie is de lamp nog krachtiger gemaakt dan de vorige lampen in deze serie. Dat komt omdat de Scrogmaster beschikt over COB led lampen met de Chip On Board technologie. Hierdoor bereikt de lamp een optimale lichtintensiteit. Bovendien kan de lamp laag boven de planten worden gehangen. De lamp is uitgerust met negen led bars van 100 Watt per stuk. Ook heeft de lamp 24 sterke cob led lampen, sommige van 5 Watt en andere van 3 Watt. Deze combinatie maakt de Scrogmaster een efficiënte en zuinige lamp. Je kunt de led bars zelf instellen en verstellen, zodat het mogelijk wordt om bepaalde zones feller te belichten. De lamp dient door jezelf in elkaar gezet te worden, maar dit is heel eenvoudig met de bijgeleverde handleiding.

Het vermogen van de Scrogmaster 1200

De Scrogmaster wordt erg dicht boven de gewassen gehangen, waardoor het licht extra krachtig is. De reikwijdte van dit model is 150 bij 150 centimeter, wat ontzettend groot is voor een led lamp. De lamp verbruikt 720 Watt aan stroom, waar een HPS kweeklamp maar liefst 1200 Watt zou verbruiken. Je bespaart dus meer dan een derde aan stroomkosten als je overstapt op de Scrogmaster. De plant geeft vrijwel geen warmte af en is dus veilig te gebruiken. De lamp wordt passief gekoeld en heeft een lange levensduur. De Scrogmaster gaat meer dan 50.000 branduren mee. Bij normaal gebruik is dat meer dan tien jaar.

Specificaties Scrogmaster 1200

-Stroomverbruik: 720 watt
-Vervangt:1200 watt HPS kweeklamp
-Oppervlak: 150 x 150 centimeter
-Hoogte boven het gewas: 15 tot 30 centimeter
-Afmetingen: 120 x 120x 15 centimeter
-Lichtspectrum: Voor groei en bloei
-Levensduur: Minimaal 50.000 branduren
-Garantie: Twee jaar

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Scrogmaster 1200
ScrogmasterScrogmaster 1200
0 reviews

De Scrogmaster 1200 is het nieuwste model van Scrogmaster. In deze moderne versie is de lamp nog krachtiger gemaakt dan de vorige lampen in deze serie. Dat komt omdat de Scrogmaster beschikt over COB led lampen met de Chip On Board technologie. Hierdoor b

De Scrogmaster 1200 is het nieuwste model van Scrogmaster. In deze moderne versie is de lamp nog krachtiger gemaakt dan de vorige lampen in deze serie. Dat komt omdat de Scrogmaster beschikt over COB led lampen met de Chip On Board technologie. Hierdoor b

€1.695,00€1.599,00 Incl. btw
Toevoegen