WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Inline Fan 125mm (190m³/uur)

Morgen in huis

Productomschrijving
De Garden HighPro Inline Fan 125mm is een topklasse buisventilator van GHP die perfect geschikt is voor het gebruik in kassen, tuinkelders en andere plekken waar frisse lucht nodig is. Met een luchtverplaatsing van 190 m³/uur biedt deze Inline Fan een krachtige ventilatie en zijn geïntegreerde glijlager zorgt daarbij voor een ellenlange levensduur met werking in opperste stilte. Dit middelgrote model Inline Fan van GHP is extreem licht en stabiel. De Garden HighPro Inline Fan 125 is ideaal..

De Garden HighPro Inline Fan 125mm is een topklasse buisventilator van GHP die perfect geschikt is voor het gebruik in kassen, tuinkelders en andere plekken waar frisse lucht nodig is. Met een luchtverplaatsing van 190 m³/uur biedt deze Inline Fan een krachtige ventilatie en zijn geïntegreerde glijlager zorgt daarbij voor een ellenlange levensduur met werking in opperste stilte. Dit middelgrote model Inline Fan van GHP is extreem licht en stabiel. De Garden HighPro Inline Fan 125 is ideaal geschikt voor het gebruik als actieve toevoerlucht of ter afzuiging van lucht in kweekruimtes. Dankzij de luchtverplaatsing van maximaal 190 m³/uur kan er genoeg lucht de ruimte in worden gepompt, waardoor de luchtcirculatie verbetert en de groeiomstandigheden voor de planten worden geoptimaliseerd . Met deze buisventilator houdt je precies de juiste temperatuur, vochtigheidsgraad en luchtstroom wat resulteert in een stevigere en gezondere groei van jouw gewassen.

  • Extreem stil, licht en stabiel
  • Geschikt voor een actieve toevoerlucht
  • Geschikt voor het afzuigen van lucht
  • Diameter flance: 125mm
  • Airflow: 187m³/uur

Stille werking

De Garden HighPro Inline Fan 125 is vele malen stiller dan conventionele buisventilatoren van dezelfde grootte. Dit is mogelijk dankzij het geïntegreerde glijlager, wat zorgt voor een stille werking. Zelfs tijdens continu gebruik in kweekruimtes of ventilatiesystemen zal het geluidsniveau minimaal zijn. Dit geeft je niet alleen meer comfort in je huis of kweekruimte, maar ook voorkomt het eventuele storingen in het dagelijkse gebruik. Met het magnetische kogellager heeft de Garden HighPro Inline Fan 125 een langere levensduur in vergelijking met andere buisventilatoren. Het lager zorgt voor minder wrijving en dus minder slijtage op de as en het frame. Hierdoor heb je minder onderhoud nodig en zal de ventilator veel langer meegaan. Dit zorgt voor minder kosten en minder vervangingsgedoe.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Garden Highpro Inline Fan 125mm (190m³/uur)
Garden HighproGarden Highpro Inline Fan 125mm (190m³/uur)
0 reviews

De Garden HighPro Inline Fan 125 is het middelgrote model buisventilator van GHP.De Garden HighPro Inline Ventilator heeft een luchtverplaatsing van 200 m / h en is geschikt voor continu gebruik.Bovendien zorgt het gentegreerde glijlager voor een lange le

De Garden HighPro Inline Fan 125 is het middelgrote model buisventilator van GHP.De Garden HighPro Inline Ventilator heeft een luchtverplaatsing van 200 m / h en is geschikt voor continu gebruik.Bovendien zorgt het gentegreerde glijlager voor een lange le

€17,95€16,50 Incl. btw
Toevoegen