WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab PeriPod M4

Bluelab Bluelab PeriPod M4
Productomschrijving
De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod M4 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige dosering en toediening van voeding aan uw gewas. Door in te spelen op de signalen die de Peripod ontvangt van de Pro Controller kan deze de juiste hoeveelheid PH-regelaars en voedingsstoffen toedienen aan uw voedingsreservoir op het meest ideale m..
De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod M4 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige dosering en toediening van voeding aan uw gewas. Door in te spelen op de signalen die de Peripod ontvangt van de Pro Controller kan deze de juiste hoeveelheid PH-regelaars en voedingsstoffen toedienen aan uw voedingsreservoir op het meest ideale moment. Dit wordt gedaan met de peristaltische pomp. Zo bespaart u enorm veel tijd wat u kunt gebruiken aan andere dingen.

Betrouwbaar en efficiënt kweken

Met de Bluelab producten kunt u uw gehele kweekproject automatiseren. Dankzij de hoogwaardige systemen van Bluelab kunt u erop vertrouwen dat dit altijd goed gaat. Ook kunnen er hierdoor geen menselijke fouten meer ontstaan. Uw gewas krijgt met dit systeem altijd de perfecte hoeveelheid voeding met de meest ideale pH waarde binnen. Daarnaast kunt u de PeriPod in combinatie met de Bluelab Pro Controller Connect gebruiken om alle data en gebeurtenissen op afstand te bekijken. Hierin ziet u het volledige overzicht wat uw gewas binnenkrijgt. Ook kunt u op afstand de waardes aanpassen en inzien.

Bluelab Pro Controller Connect & Bluelab Connect 2 Stick apart verkrijgbaar.

Inhoud product:

1 x Bluelab Peripod M4 & handleiding
1 x kabel voor doseren
1 x pH slang van 4 meter
2 x voedingsslang van 4 meter
1 x inlaatbuisdop
Bevestigingsschroeven
24V DC 2 ampère voeding met stekker

Specificaties:

Pompfunctie voor: pH, EC A & EC B
120 ml per minuut pompvermogen
5 - 50°C Voedingstemperatuur
5 - 40°C Omgevingstemperatuur
10% Stroomsnelheid accuraatheid
4 pompen voor de pH regelaars en 2 pompen voor de voedingsstoffen
Vervangbare pompen
Geschikt in combinatie met de Bluelab Pro controller (Connect)
2 jaar garantie op de Peripod M4
6 maanden garantie op de pompen en slangen

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab PeriPod M4
BluelabBluelab PeriPod M4
0 reviews

De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod M4 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige do

De tijd van handmatig kweken is voorbij, alles kan tegenwoordig geautomatiseerd worden. Zo ook het doseren van de juiste hoeveelheid plantenvoeding in uw voedingsoplossing. De Peripod M4 in combinatie met de Bluelab Pro controller verzorgt de volledige do

€1.280,00 Incl. btw
Toevoegen