WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab Combo Meter Plus

Bluelab Bluelab Combo Meter Plus
Productomschrijving
Deze Combo Meter Plus is een 3-in-1 meter voor het meten van de PH & EC waarde en de temperatuur van uw voedingsoplossing. De meter is draagbaar en werkt op batterijen zodat u altijd en overal een accurate meting kunt uitvoeren. Met de meegeleverde Bluelab PH-Probe en Conductivity Probe kunt u gemakkelijk uw kweekmedium of waterreservoir meten.De Combo meter is geschikt voor substraten zoals aarde, steenwol, cocos en meer. Met de probe kunt u direct de waardes rond de wortels afnemen z..
Deze Combo Meter Plus is een 3-in-1 meter voor het meten van de PH & EC waarde en de temperatuur van uw voedingsoplossing. De meter is draagbaar en werkt op batterijen zodat u altijd en overal een accurate meting kunt uitvoeren. Met de meegeleverde Bluelab PH-Probe en Conductivity Probe kunt u gemakkelijk uw kweekmedium of waterreservoir meten.
De Combo meter is geschikt voor substraten zoals aarde, steenwol, cocos en meer. Met de probe kunt u direct de waardes rond de wortels afnemen zonder problemen.

Combo meter plus voordelen

Het voornaamste voordeel van de Plus versie van de Combo meter is de meegeleverde PH-probe. Deze heeft een verharde punt voor een langere levensduur en snellere lezing van de waardes. Ook is er voor de meter een handige opberg doos beschikbaar voor het veilig vervoeren, namelijk de Bluelab Carry Case.

De beste meet apparatuur

Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

Waarom pH meten

Planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de waardes van uw voedingswater en watervoorraad. Met de Bluelab Combo Meter Plus meet u gemakkelijk de waardes van uw kweekruimte.

Specificaties:

Meetbereik PH: 0,0 - 14,0
Meetbereik EC: 0,0 - 9,9
Meetbereik temp: 99°C

Resolutie PH: 0,1 pH
Resolutie EC: 0,1 EC
Resolutie Temp: 1°C

Nauwkeurigheid PH: 0,1 PH
Nauwkeurigheid EC: 0,1 EC

Kalibratie niet nodig voor de EC.
Kalibratie voor PH 3 opties: 4, 7 en 10
Garantie: Ja 5 jaar voor de meter.
6 maanden voor de sondes
Wordt geleverd met 2 x AAA batterijen
Sondekabels 2 meter.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab Combo Meter Plus
BluelabBluelab Combo Meter Plus
0 reviews

Deze Combo Meter Plus is een 3-in-1 meter voor het meten van de PH EC waarde en de temperatuur van uw voedingsoplossing. De meter is draagbaar en werkt op batterijen zodat u altijd en overal een accurate meting kunt uitvoeren. Met de meegeleverde Bluelab

Deze Combo Meter Plus is een 3-in-1 meter voor het meten van de PH EC waarde en de temperatuur van uw voedingsoplossing. De meter is draagbaar en werkt op batterijen zodat u altijd en overal een accurate meting kunt uitvoeren. Met de meegeleverde Bluelab

€349,95 Incl. btw
Toevoegen