WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr

Vrijdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr is een essentieel onderdeel van elke tuiniers toolkit. Deze voedingsoplossing bevat een balans van calcium, magnesium en ijzer om je planten de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben voor een optimale groei. Advanced Nutrients producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in hydrocultuursystemen, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw planten precies krijgen wat ze nodig hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overbemest..

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr is een essentieel onderdeel van elke tuiniers toolkit. Deze voedingsoplossing bevat een balans van calcium, magnesium en ijzer om je planten de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben voor een optimale groei. Advanced Nutrients producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in hydrocultuursystemen, wat betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw planten precies krijgen wat ze nodig hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overbemesting of verbranding. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat al uw planten precies de voeding krijgen die ze nodig hebben voor een sterke, gezonde groei. Met Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr kunt u er zeker van zijn dat uw tuin het beste krijgt wat er is en dat het de investering waard is!

Voordelen Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr biedt tal van voordelen. Het helpt bij de preventie en behandeling van symptomen van ondervoeding, verrijkt met ijzer, calcium en magnesium in chelaatvorm om tekorten aan te pakken, stimuleert de wortelgroei voor een gezonde, productieve plant, helpt stikstofblokkades op te heffen voor een optimale opname van voedingsstoffen en levert waardevolle secundaire en micro-elementen voor een gezonde plantengroei. Met Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr krijgen uw planten precies wat ze nodig hebben voor een optimale groei!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Sensi Cal-Mag Xtra 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€28,95 Incl. btw
Toevoegen