WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab PH Controller

Bluelab Bluelab PH Controller
Productomschrijving
Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de juiste ph waarde. Of de ph waarde nu omlaag moet of omhoog maar voor de controller niet uit. U kunt de gewenste pH-waarde instellen en de controller doet de rest. Dankzij de ingebouwde beveiliging wordt voorkomen dat er te hoge of te lage ph wa..
Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de juiste ph waarde. Of de ph waarde nu omlaag moet of omhoog maar voor de controller niet uit. U kunt de gewenste pH-waarde instellen en de controller doet de rest. Dankzij de ingebouwde beveiliging wordt voorkomen dat er te hoge of te lage ph waarde ontstaat.

Waarom de juiste pH-waarde

Planten hebben veel voedingsstoffen nodig om te gezond te blijven en te kunnen groeien. Om de voedingsstoffen op te nemen uit de grond en voedingswater heeft het de juiste pH-waarde nodig. Alleen bij de juist pH-waarde worden deze stoffen goed opgenomen door het gewas.

De beste meet apparatuur

Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

Specificaties:

Automatische ph regeling
Pompt 10ml/min
Regelt ph waarde omlaag en omhoog
Ingebouwde veiligheidsregelaar
Pakt ph regeling op na stroomstoring
Alarm optie wanneer de ph waarde buiten gewenste waarde valt.
2 meter stroomkabel
1,2meter tube
Ophang gaten voor aan de muur of kweekrek
Goed leesbaar lichtgevend scherm
PH bereik van 1.0 - 13.9
3 pH ijkpunten: 4, 7 en 10.
Automatische temperatuur compensatie
Geschikt voor reservoirs tot 760liter

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab PH Controller
BluelabBluelab PH Controller
0 reviews

Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de

Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de

€669,95 Incl. btw
Toevoegen