WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab Pro Controller Connect

Bluelab Bluelab Pro Controller Connect
Productomschrijving
Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur per dag 7 dagen per week in de gaten gehouden. Deze data kunt u op afstand bekijken door de Bluelab Connect 2 Stick te gebruiken. In combinatie met de connect stick kunt u deze data ook op afstand vanaf uw mobiele telefoon of computer bekijken. D..
Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur per dag 7 dagen per week in de gaten gehouden. Deze data kunt u op afstand bekijken door de Bluelab Connect 2 Stick te gebruiken. In combinatie met de connect stick kunt u deze data ook op afstand vanaf uw mobiele telefoon of computer bekijken. Dit is gemakkelijk in te stellen met de gratis app van Bluelab.

Op afstand data beheren

De Bluelab Pro controller maakt het kweken op deze manier heel makkelijk en fijn. U kunt de data op afstand inzien en hierop inspelen. Vanaf uw mobiel kunt u de waardes persoonlijk instellen. U krijgt op uw telefoon systeemwaarschuwingen wanneer bepaalde waardes het limiet overschrijden. Deze controller is te gebruiken in combinatie met de Bluelab PeriPod, PowerPod, Alarm Box en Sample Pot. Zo kunt u de gehele kweekomgeving automatiseren. Deze Bluelab producten zijn apart verkrijgbaar.

Specificaties:

Regelt de EC Waarde, PH Waarde en temperatuur.
i.c.m. de connect stick kunt u deze data op afstand bekijken en aanpassen
Meetbereik ph: 0,1 - 13,9
Meetbereik EC: 0,1 - 4,9
Meetbereik temperatuur: 1 - 59°C
Resolutie: 0,1 PH, 0,1 EC, 1°C
Nauwkeurigheid: 0,1 PH, 0,1 EC, 1°C
Duidelijk leesbaar verlicht display
Automatische temperatuur compensatie
2 meter kabel
Sondes los verkrijgbaar voor vervanging
Pakt na stroomuitval automatisch de dosering weer op.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab Pro Controller Connect
BluelabBluelab Pro Controller Connect
0 reviews

Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur p

Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur p

€719,95 Incl. btw
Toevoegen