WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bluelab Pro Controller Connect

  Deliverytime

  Bluelab Bluelab Pro Controller Connect
  Productomschrijving
  Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur per dag 7 dagen per week in de gaten gehouden. Deze data kunt u op afstand bekijken door de Bluelab Connect 2 Stick te gebruiken. In combinatie met de connect stick kunt u deze data ook op afstand vanaf uw mobiele telefoon of computer bekijken. D..
  Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur per dag 7 dagen per week in de gaten gehouden. Deze data kunt u op afstand bekijken door de Bluelab Connect 2 Stick te gebruiken. In combinatie met de connect stick kunt u deze data ook op afstand vanaf uw mobiele telefoon of computer bekijken. Dit is gemakkelijk in te stellen met de gratis app van Bluelab.

  Op afstand data beheren

  De Bluelab Pro controller maakt het kweken op deze manier heel makkelijk en fijn. U kunt de data op afstand inzien en hierop inspelen. Vanaf uw mobiel kunt u de waardes persoonlijk instellen. U krijgt op uw telefoon systeemwaarschuwingen wanneer bepaalde waardes het limiet overschrijden. Deze controller is te gebruiken in combinatie met de Bluelab PeriPod, PowerPod, Alarm Box en Sample Pot. Zo kunt u de gehele kweekomgeving automatiseren. Deze Bluelab producten zijn apart verkrijgbaar.

  Specificaties:

  Regelt de EC Waarde, PH Waarde en temperatuur.
  i.c.m. de connect stick kunt u deze data op afstand bekijken en aanpassen
  Meetbereik ph: 0,1 - 13,9
  Meetbereik EC: 0,1 - 4,9
  Meetbereik temperatuur: 1 - 59°C
  Resolutie: 0,1 PH, 0,1 EC, 1°C
  Nauwkeurigheid: 0,1 PH, 0,1 EC, 1°C
  Duidelijk leesbaar verlicht display
  Automatische temperatuur compensatie
  2 meter kabel
  Sondes los verkrijgbaar voor vervanging
  Pakt na stroomuitval automatisch de dosering weer op.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237263141
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Bluelab Pro Controller Connect
  BluelabBluelab Pro Controller Connect
  reviews

  Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur p

  Met deze Bluelab Controller heeft u absolute controller over de PH- en EC-waarde en de temperatuur van uw water of voedingswater. U kunt de controller direct op uw doseringssysteem aansluiten en vervolgens wordt de PH, EC-waarde en de temperatuur 24 uur p..

  €719,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking