WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Rootstimulator 60ml

BAC Wortelstimulator 60ml
Productomschrijving
Verbeter de groei en gezondheid van je planten met de BAC Wortelstimulator 60ml! Deze plantenvoeding bevat speciale stoffen die je planten extra kracht geven. Met de BAC Wortelstimulator 60ml groeien je planten niet alleen groter en sterker, maar worden ze ook gezonder. Voeg deze speciale formule toe aan je tuin of kamerplanten om de optimale conditie te bereiken! Geef je planten de beste voeding met de BAC Wortelstimulator 60ml! Speciaal ontwikkeld om de voedingsbehoeften van je plant..

Verbeter de groei en gezondheid van je planten met de BAC Wortelstimulator 60ml! Deze plantenvoeding bevat speciale stoffen die je planten extra kracht geven. Met de BAC Wortelstimulator 60ml groeien je planten niet alleen groter en sterker, maar worden ze ook gezonder. Voeg deze speciale formule toe aan je tuin of kamerplanten om de optimale conditie te bereiken!

Geef je planten de beste voeding met de BAC Wortelstimulator 60ml! Speciaal ontwikkeld om de voedingsbehoeften van je planten te voorzien, bevat deze formule speciale stoffen die zorgen voor een optimale groei en gezondheid. Daarnaast stimuleert de BAC Wortelstimulator 60ml ook de wortelgroei, waardoor je planten meer stevigheid en kracht krijgen. Geef je tuin of kamerplanten de boost die ze nodig hebben met deze krachtige plantenvoeding!

Verbeterde groei

Door de toevoeging van speciale stoffen in de BAC Wortelstimulator 60ml, krijgen je planten een boost in groei. Deze plantenvoeding zorgt ervoor dat je planten sneller en voller groeien, wat resulteert in grotere en mooiere planten. Daarnaast zorgt de formule er ook voor dat de groei gelijkmatiger verloopt, waardoor je planten een uniform uiterlijk krijgen.

Versterkt de gezondheid van planten

Naast de verbeterde groei, geeft de BAC Wortelstimulator 60ml je planten ook een algemene boost in gezondheid. De speciale stoffen in de formule stimuleren de natuurlijke weerstand van je planten, waardoor ze beter bestand zijn tegen ziektes en plagen. Hierdoor kunnen je planten langer en gezonder groeien, zonder de gebruikelijke tegenslagen die vaak voorkomen bij plantenverbouw.

Bevordert sterke wortelgroei

De BAC Wortelstimulator 60ml is speciaal geformuleerd om de wortelgroei van je planten te bevorderen. Sterke en gezonde wortels zijn essentieel voor het absorberen van voedingsstoffen en het verstrekken van stabiliteit aan je planten. De wortelstimulator zorgt ervoor dat de wortels zich goed ontwikkelen en voorziet ze van alle benodigde voedingsstoffen om sterk en gezond te blijven. Dit resulteert in beter ontwikkelde, stevigere planten die minder snel omvallen.

  • Merk: BAC Wortelstimulator 60ml
  • EAN: 6221237259755
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
60

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Wortelstimulator 60ml
BACBAC Wortelstimulator 60ml
0 reviews

Verbeter de groei en gezondheid van je planten met de BAC Wortelstimulator 60ml! Deze plantenvoeding bevat speciale stoffen die je planten extra kracht geven. Met de BAC Wortelstimulator 60ml groeien je planten niet alleen groter en sterker, maar worden z

Verbeter de groei en gezondheid van je planten met de BAC Wortelstimulator 60ml! Deze plantenvoeding bevat speciale stoffen die je planten extra kracht geven. Met de BAC Wortelstimulator 60ml groeien je planten niet alleen groter en sterker, maar worden z

€20,95 Incl. btw
Toevoegen