WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 203mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 203mm 10 meter
Productomschrijving
De Combiconnect Luchtslang 127mm 10 meter is de ideale slang voor het aansluiten van ventilatie- en airconditioningsystemen. Het merk Combiconnect staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervelende lekkages of defecten in de slang. Met een diameter van 127mm is deze luchtslang breed genoeg voor de grootste ventilatiesystemen en biedt het een optimale doorstroming van lucht.Deze niet-gespecificeerde kleur luchtslang heeft..

De Combiconnect Luchtslang 127mm 10 meter is de ideale slang voor het aansluiten van ventilatie- en airconditioningsystemen. Het merk Combiconnect staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervelende lekkages of defecten in de slang. Met een diameter van 127mm is deze luchtslang breed genoeg voor de grootste ventilatiesystemen en biedt het een optimale doorstroming van lucht.

Deze niet-gespecificeerde kleur luchtslang heeft een lengte van maar liefst 10 meter, zodat u voldoende lengte heeft om te voldoen aan uw projectbehoeften. Het aanbieden van een perfecte balans tussen functionaliteit en betrouwbaarheid, maakt deze Combiconnect Luchtslang 127mm 10 meter een verstandige keuze voor elke installatieklus die u aan wilt pakken.

Verschillende toepassingen

De Combiconnect Luchtslang is geschikt voor verschillende toepassingen. Door de diameter van 127mm kan er veel luchttransport worden gerealiseerd. Dit maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om de combinatie te werken met specifieke lucht-apparatuur. Of het nu gaat om industriële toepassingen, huishoudelijk gebruik of ventilatie, met de Combiconnect Luchtslang ben je verzekerd van een flexibele oplossing.

Makkelijk te installeren

Eén van de grootste voordelen van de Combiconnect luchtslang is de gemakkelijke installatie. Er is geen verbindingsstuk nodig, waardoor het minder tijd en moeite kost om de slang aan te sluiten. De slang past zich ook automatisch aan, in lengte en breedte. Dit maakt het mogelijk om de slang snel aan te passen aan bepaalde afmetingen en behoeften.

Duurzaam materiaal en makkelijk schoon te houden

De Combiconnect luchtslang is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen chemicaliën en andere invloeden. Dit zorgt ervoor dat de luchtslang niet snel beschadigt raakt en een lange levensduur heeft. Ook is de luchtslang gemakkelijk schoon te houden door zijn gladde afwerking. Zorg ervoor dat je deze luchtslang aangeschaft hebt en maak je nooit zorgen om onderhoudskosten.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 203mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 203mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 203mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 203mm en als lengte 10 meter

€37,70 Incl. btw
Toevoegen