WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator 2-Speed (220-360m³/uur)

Productomschrijving
Maak kennis met de G-tools buisventilator van 125 mm breed, uitgerust met een krachtige EBM Pabst motor van Duits fabrikaat. Deze ventilator wordt speciaal geproduceerd voor G-tools en is daarom geen onbekende in de wereld van binnenkwekers. De Prima Klima buisventilator met 2 verschillende standen biedt efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Deze ventilator is gemakkelijk in gebruik en kan zelfs de grootste ruimtes gemakkelijk ventileren. Met een vermogen van 45 tot 65 Watt en een..

Maak kennis met de G-tools buisventilator van 125 mm breed, uitgerust met een krachtige EBM Pabst motor van Duits fabrikaat. Deze ventilator wordt speciaal geproduceerd voor G-tools en is daarom geen onbekende in de wereld van binnenkwekers. De Prima Klima buisventilator met 2 verschillende standen biedt efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Deze ventilator is gemakkelijk in gebruik en kan zelfs de grootste ruimtes gemakkelijk ventileren.

Met een vermogen van 45 tot 65 Watt en een luchtverplaatsing van maximum 400m3 per uur vormt deze buisventilator zeker geen grenzen bij de luchtventilatie. Zoals de naam doet vermoeden, beschikt hij over 2 schakelstanden: stand 1 en stand 2. Op de laagste stand kan hij zonder problemen 220 m3 per uur verplaatsen en op stand 2 zelfs 400 m3 per uur zonder stroompieken. Ideaal voor ruimtes die behandeld worden met een grote hoeveelheid wijstlampjes, kweektenten of gewoon elke kWeektoepassing waarbij meestal de luchtcirculatie vereist wordt.

  • Capaciteit: 220-360m3
  • Diameter flance: 125mm
  • Motor: EBM Pabst
  • Gebalanceerde motor

Stil en zuinig

Een van de belangrijkste voordelen van deze G-tools buisventilator is dat hij buitengewoon stil is in vergelijking met andere ventilatoren van vergelijkbare omvang. Dankzij de naar achter gerichte rotorbladen kan hij 15% meer luchtstroom leveren dan gewone ventilatoren en minder geluid maken. Dit vermindert het lawaai in de ruimte waar de ventilator wordt gebruikt en maakt hem ideaal voor gebruik in gebieden waar stilte van essentieel belang is, bijvoorbeeld in kweekruimtes. De behuizing van deze G-tools buisventilator is zo ontworpen dat hij met minimale abundantie van energie veel goedere vervulling verzorgt. Met slechts 45 tot 65 watt en 0,3 tot 0,5 ampère zul je weinig stroom verbruiken en ook op de lange termijn geld besparen op je energierekening. Het vermogen van deze ventilator rechtvaardigt in feite een lange levensduur, dus je krijgt gedegen kwaliteit hoog rendementsventilator als je van plan bent er een aan te schaffen.

Buisventilator Twee Standen

Het geeft flexibiliteit en opties voor gebruikers daar, als het gaat om de selectie van ventilatorsnelheid. Met een Buysventilator van G-Tools, selecteer gewoon de ventilatorstand op basis van jouw voorkeuren - langzaam voor rustiger lucht, of snel voor intensievere en batter revitaliserende ervaring in een grote ruimte of kas. Met deze stopcontact kit komt za gaan van 220 m3 per uur stroomproductie, ot 400 m3 per uur maximaal vermogen, dus u een scala aan opties om uit te kiezen. Het moge duidelijk zijn dat je hier veel profijt van hebt!

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator 2-Speed (220-360m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator 2-Speed (220-360m³/uur)
0 reviews

G-Tools GT125 2 Speed buisafzuiger. De G-Tools GT 125 2 Speed is een afzuiger met een krachtige motor die is voorzien met een twee standen schakelaar. Hiermee kunt u zelf de intensiteit van de afzuiger bepalen (220m3t/m 360m3). Zoals hierboven aangegeven

G-Tools GT125 2 Speed buisafzuiger. De G-Tools GT 125 2 Speed is een afzuiger met een krachtige motor die is voorzien met een twee standen schakelaar. Hiermee kunt u zelf de intensiteit van de afzuiger bepalen (220m3t/m 360m3). Zoals hierboven aangegeven

€89,95 Incl. btw
Toevoegen