WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Green House Feeding Booster PK+ 125gr

  Deliverytime

  Productomschrijving
  De Green House Booster PK+ 125gr is een hoogwaardige voedingsoplossing ontworpen om jouw planten te voorzien van precies de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het merk Green House Feeding staat bekend om haar aanpasbare programma's waarmee je afhankelijk van jouw kweekomstandigheden specifieke plantenvoeding kunt geven voor de beste resultaten. Met deze Green House Feeding Booster PK+ 125gr weet je zeker dat jouw planten de ideale voedingsstoffen binnenkrijgen, ongeacht of je ze bin..

  De Green House Booster PK+ 125gr is een hoogwaardige voedingsoplossing ontworpen om jouw planten te voorzien van precies de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het merk Green House Feeding staat bekend om haar aanpasbare programma's waarmee je afhankelijk van jouw kweekomstandigheden specifieke plantenvoeding kunt geven voor de beste resultaten. Met deze Green House Feeding Booster PK+ 125gr weet je zeker dat jouw planten de ideale voedingsstoffen binnenkrijgen, ongeacht of je ze binnen of buiten kweekt. Maak gebruik van deze krachtige oplossing om betere groei, sterkere wortels en een gezonder gewas te krijgen.

  Eigenschappen van de Green House Booster PK+ 125gr

  • Merk: Green House Feeding
  • Kleur: Niet van toepassing
  • Grootte: 125 gram
  • Boostertype: PK+

  Deze Green House Feeding Booster PK+ 125 gr is speciaal geformuleerd om jouw planten een boost te geven tijdens hun belangrijkste levensfase. Dit product bevat precies de benodigde voedingsstoffen voor bloeiende planten die extra kracht kunnen gebruiken, en helpt de bloeitijd te verlengen waardoor je zeker bent van meer gezondere toppen. Het effect van de Booster PK+ is direct zichtbaar wanneer je het gebruikt volgens de instructies en samen met de andere producten van Green House Feeding gebruikt. Versterk en stimuleer de groei en gezondheid van jouw planten met deze Green House Feeding Booster PK+ 125gr.

  Optimale groei en ontwikkeling van je planten

  Dankzij de Green House Feeding Booster PK+ 125gr krijgen je planten precies de juiste voeding om optimaal te groeien en zich goed te ontwikkelen. Het voedingsmiddel is zo ontworpen dat het exact de hoeveelheid voedingsstoffen bevat die jouw planten nodig hebben, zelfs wanneer deze worden blootgesteld aan verschillende omstandigheden. Of je nu binnen of buiten kweekt, het booster type PK+ verbetert de bloemproductie van jouw planten en bereidt ze voor op een sterke hergroei. Dit resulteert in prachtige, gezonde planten die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook heerlijk ruiken.

  Aanpasbare programma's voor specifieke planten en kweekomstandigheden

  Green House Feeding Booster PK+ is speciaal ontworpen met aanpasbare programma's zodat jij de voedingsstoffen kunt afstemmen op de specifieke behoeften van jouw plant(en). De voedingsmiddelen werken perfect bij zowel binnen als buiten kweken. Afgestemd op jouw persoonlijke situaties kunt u er gerust op zijn dat uw planten volledige ondersteuning krijgen zonder belastend te zijn, Direct klaar voor gebruik zonder verplicht toevoegen van additieven.. Deze optie vermindert tijd, geeft nabehandelingsruimte zonder vervuiling van schadelijke afvalstoffen en minimaliseert hands-on werk.

  Zuivere vorm zonder overmatig zout

  Dit voedingsmiddel is bedoeld om planten te voorzien zonder overmatige verstreking met zout en complimentering, dit kan schadelijk zijn voor zowel de smaak als kwaliteit van je eindproduct. Green House Feeding corrigeert dit ongezonde waarden in plantenvoeding . Daarbij dragen zuiver geformuleerde voedingstoffen zoals GH Booster tevens vaak bij aan een beter inmensure gezondheidseffect dat niet per definitie beperkt hoeft te zijn tot de levensvatbaar van een plant.

  Productspecificaties

  EAN
  6013833967970
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Green House Booster PK+ 125gr
  Green HouseGreen House Booster PK+ 125gr
  reviews

  De Green House Booster PK+ 125gr is een hoogwaardige voedingsoplossing ontworpen om jouw planten te voorzien van precies de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het merk Green House Feeding staat bekend om haar aanpasbare programma's waa

  De Green House Booster PK+ 125gr is een hoogwaardige voedingsoplossing ontworpen om jouw planten te voorzien van precies de juiste voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het merk Green House Feeding staat bekend om haar aanpasbare programma's waa..

  €13,14€10,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking