WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 457mm 5 meter

Combi Connect Luchtslang 457mm 5 meter
Productomschrijving
Ben je op zoek naar een luchtslang die geschikt is voor het aansluiten van verschillende soorten luchtapparatuur? Dan is de Combiconnect Luchtslang 315mm 5 meter de perfecte optie voor jou. Deze luchtslang is van hoge kwaliteit en kan gebruikt worden voor diverse toepassingen.De Combiconnect luchtslang heeft een diameter van 315mm en is maar liefst 5 meter lang. Dit zorgt ervoor dat hij problemen bij het verbinden van luchtapparatuur voorkomt. Bovendien heeft deze luchtslang geen speci..

Ben je op zoek naar een luchtslang die geschikt is voor het aansluiten van verschillende soorten luchtapparatuur? Dan is de Combiconnect Luchtslang 315mm 5 meter de perfecte optie voor jou. Deze luchtslang is van hoge kwaliteit en kan gebruikt worden voor diverse toepassingen.

De Combiconnect luchtslang heeft een diameter van 315mm en is maar liefst 5 meter lang. Dit zorgt ervoor dat hij problemen bij het verbinden van luchtapparatuur voorkomt. Bovendien heeft deze luchtslang geen specifieke kleur, dus past hij perfect bij elke set-up waarin u hem wilt gebruiken.

Voordelen

Bent u op zoek naar een luchtslang van hoge kwaliteit voor aansluiting op uw luchtapparatuur? Kies dan voor de Combiconnect Luchtslang. Met een diameter van 315mm en een lengte van 5 meter biedt deze slang de perfecte oplossing voor verschillende toepassingen. Of u nu zoek bent naar een slang die geschikt is voor industriële toepassingen of hobby-doeleinden, deze luchtslang voldoet aan alle eisen.

Geschikt voor verschillende toepassingen

De Combiconnect Luchtslang is geschikt voor verschillende toepassingen. Integration van de slang is gemakkelijk te doen en dankzij het stevige materiaal is deze duurzaam in gebruik. Bovendien zorgt de luchtdichte vervaardiging ervoor dat er geen lucht uit de slang kan ontsnappen. Dus als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige luchtslang die flexibiliteit biedt in gebruik en toepassing, kies dan voor de Combiconnect Luchtslang 315mm.

Eenvoudig te gebruik

De Combiconnect Luchtslang 315mm is eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar in elk opzicht dankzij de krachtige constructie en naadloze afwerking. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat de luchtslang langdurig gebruikt kan worden zonder ook maar enigszins in kwaliteit of precompacte te verminderen. Dit biedt voor elke klant betrouwbaarheid en een waardevolle investering die in uiteenlopende situaties kan worden gebruikt.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 457mm 5 meter
Combi ConnectCombiconnect 457mm 5 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 457mm en als lengte 5 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 457mm en als lengte 5 meter

€47,95 Incl. btw
Toevoegen