WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Kweektent 60x60 Spectrabox UFO

Productomschrijving
Bekijk hier de complete kweektent van 60x60x160cm met een Spectrabox UFO 100 LED kweeklamp. Onze samengestelde setjes zijn ideaal om snel te kunnen beginnen met kweken.Deze complete kweekset is voorzien van een lamp, tent, afzuiging, ventilator, hygrometer, tijdschakelaar, luchtslang en ophangkabels.Deze set is uitgerust met de G-Tools mini Buisventilator 185m3. Dit is onze kleinste set om eenvoudig en efficiënt uw kweekruimte mee te kunnen ventileren (goed voor het ventileren tot 150W kweek..

Bekijk hier de complete kweektent van 60x60x160cm met een Spectrabox UFO 100 LED kweeklamp. Onze samengestelde setjes zijn ideaal om snel te kunnen beginnen met kweken.Deze complete kweekset is voorzien van een lamp, tent, afzuiging, ventilator, hygrometer, tijdschakelaar, luchtslang en ophangkabels.Deze set is uitgerust met de G-Tools mini Buisventilator 185m3. Dit is onze kleinste set om eenvoudig en efficiënt uw kweekruimte mee te kunnen ventileren (goed voor het ventileren tot 150W kweeklamp).Prima Klima 200m3 met flensmaat 125mm, G-Tools Buisafzuiger 125 mm 185m3 met 16 watt verbruik,5 meter CombiConnect luchtslang 127mm en stroomkabel.

Spectrabox UFO 100

Spectrabox UFO 100 heeft een footprint van ongeveer 60x60 tot 100x100cm afhankelijk van de ophanghoogte. Een goede en compacte belichtingsoppervlakte met een LED-efficiëntie van 2,8 mmol/J voor niet alleen een kwalitatief prachtige opbrengst maar ook kwantitatief. Deze kweeklampen bieden niet alleen een goede kweekoplossing voor iedere kweker maar zijn ook een soort van investering. Met een levensduur van 50.000 uur bij constant gebruik gaan deze lampen minimaal 5 jaar mee. Spectrabox heeft met de UFO serie een nieuw spectrum geïntroduceerd, namelijk het Emerson Effect spectrum. Dit specifieke spectrum speciaal ontwikkeld voor een optimale groei- en bloeifase, zorgt voor een zeer gebalanceerd lichtspectrum voor een nog beter resultaat vergeleken andere kweeklampen. Los van elkaar bieden de 660nm en 730nm lichtkleuren in de natuur een goede fotosynthese, maar gecombineerd versterken zij elkaars effect voor een zo hoog mogelijke opbrengst.

Probox Basic 60x60x160cm

De Probox Basic 60x60x160 kweektenten vanprobox Garden Highpro zijn sterk, robuust en zeer efficiënt. Door het extra sterke nylon van 400D+ is een maximale lucht en lichtdichtheid gegarandeerd. Daarbij reflecteert het canvas tot 97% van de lichtintensiteit die kweeklampen uitstralen.Ook de ritsen zijn netjes afgewerkt en extra sterk om maximale issolatie te garanderen. Het frame van de kweektent is van stevig ijzer en plastic en kan tot 36kg aan gewicht dragen. De hoeken van het frame zijn van extra sterk kunstof waardoor de tent met gemak meerdere lampen kan dragen. Afzuiging en ventilatie is gemakkelijk te installeren door de mini-sockter doorvoer gaten. Eenvoudig uw kabels, afzuiging of anders installeren in een handomdraai.

G-tools buisventilator 180m3/uur

De G-Tools Buisventilator + filter (185m³/uur) is een complete set voor het ventileren van uw kweekruimte. Het is de kleinste set in hun assortiment, maar dit betekent zeker niet dat het niet efficiënt is. De set bestaat uit een Buisventilator met een capaciteit van 185m³/uur en een diameter van 125mm, samen met een Prima Klima K2600 mini koolstoffilter. Met deze set kunt u tot wel 150W kweeklampen ventileren, wat meer dan genoeg is voor kleine indoor kweekruimtes. De set wordt ook geleverd met 5 meter CombiConnect slang, zodat u het systeem eenvoudig kunt installeren. Het grootste voordeel van de G-Tools Buisventilator + filter (185m³/uur) is de krachtige, maar stille Buisventilator. Hoewel het een kleine set is, is de Buisventilator voldoende om uw kweekruimte goed te ventileren. Daarnaast is het voorzien van een Prima Klima K2600 mini koolstoffilter, waardoor u geen last zult hebben van vervelende geurtjes wanneer u uw planten in bloei laat gaan. U kunt deze set nog optimaliseren met accessoires zoals prohangers om eenvoudig uw Buisafzuiger op te hangen, maar deze zijn niet noodzakelijk voor de werking van de set.

Productspecificaties

Kweektent
Probox Basic 60x60x160cm
Buisventilator
Winflex buisventilator 185m³/uur
Koolstoffilter
Prima Klima K2600 mini
Clipfan
Garden Highpro Clipfan 15 watt
Hygrometer
Garden Highpro Hygrometer
Tijdschakelaar
Garden Highpro Analoog

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Kweektent 60x60 Spectrabox UFO
SpectraboxComplete Kweektent 60x60 Spectrabox UFO
0 reviews

Bekijk hier de complete kweektent van 60x60x160cm met een Spectrabox UFO 100 LED kweeklamp. Onze samengestelde setjes zijn ideaal om snel te kunnen beginnen met kweken.Deze complete kweekset is voorzien van een lamp, tent, afzuiging, ventilator, hygromete

Bekijk hier de complete kweektent van 60x60x160cm met een Spectrabox UFO 100 LED kweeklamp. Onze samengestelde setjes zijn ideaal om snel te kunnen beginnen met kweken.Deze complete kweekset is voorzien van een lamp, tent, afzuiging, ventilator, hygromete

€406,95€369,95 Incl. btw
Toevoegen