WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Pro-active 120ml

BAC Pro-active 120ml
Productomschrijving
BAC Pro-active 120ml is de ideale plantenvoeding voor een gezonde en krachtige groei van je planten. Met deze fles kunt tot wel 300 tot 500 planten voeden, waardoor je optimale resultaten zult behalen. Dankzij de unieke mix van organische en anorganische stoffen krijgen je planten de beste voeding die ze nodig hebben. Kies voor BAC Pro-active en geef je planten de perfecte voeding voor een snelle en gezonde groei. Met BAC Pro-active 120ml hoef je je geen zorgen te maken over de groei v..

BAC Pro-active 120ml is de ideale plantenvoeding voor een gezonde en krachtige groei van je planten. Met deze fles kunt tot wel 300 tot 500 planten voeden, waardoor je optimale resultaten zult behalen. Dankzij de unieke mix van organische en anorganische stoffen krijgen je planten de beste voeding die ze nodig hebben. Kies voor BAC Pro-active en geef je planten de perfecte voeding voor een snelle en gezonde groei.

Met BAC Pro-active 120ml hoef je je geen zorgen te maken over de groei van je planten. Deze plantenvoeding is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zorgt ervoor dat je planten meer energie en voeding krijgen, waardoor ze sneller en beter groeien. Daarnaast verbetert BAC Pro-active de vochtbalans van je planten, waardoor ze gemakkelijker water en voedingsstoffen opnemen. Geef je planten de beste zorg met BAC Pro-active 120ml.

Voor een gezonde en krachtige groei

BAC Pro-active 120ml is de ideale plantenvoeding voor het bevorderen van een gezonde en krachtige groei van je planten. Met deze voeding geef je jouw planten de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben om optimaal te groeien. De unieke mix van organische en anorganische stoffen zorgt ervoor dat je planten de juiste balans aan voedingsstoffen krijgen, waardoor ze sterker, groter en gezonder worden.

Maximale resultaten gegarandeerd

Met de fles BAC Pro-active 120ml kun je tot wel 300 tot 500 planten voeden, wat resulteert in optimale resultaten voor al je planten. Door deze voeding te gebruiken, zorg je ervoor dat je planten de juiste voeding krijgen om hun maximale groeipotentieel te bereiken. Het regelmatig gebruik van BAC Pro-active zal leiden tot gezonde en weelderige planten, met een verbeterde bloei en vruchtvorming.

Verbetert de opname van water en voedingsstoffen

BAC Pro-active 120ml verbetert de vochtbalans van je planten, waardoor ze gemakkelijker water en voedingsstoffen kunnen opnemen. Dit zorgt ervoor dat je planten altijd voldoende water en voeding krijgen, zelfs in moeilijke omstandigheden zoals droogte of overtollig water. Het bevorderen van een gezonde vochtbalans helpt bij het voorkomen van ziekten en helpt je planten om goed te gedijen.

Gemakkelijk in gebruik

BAC Pro-active 120ml is eenvoudig te gebruiken. Voeg de aanbevolen dosering toe aan het water waar je je planten mee besproeit of giet het rechtstreeks op het substraat. Door regelmatig deze voeding te geven, zal je merken dat je planten sneller en beter groeien. Je hoeft je geen zorgen te maken over complexe voedingsschema's, want de BAC Pro-active maakt het gemakkelijk om je planten de benodigde voedingsstoffen te geven.

Biologisch verantwoord

BAC Pro-active 120ml is een biologische plantenvoeding. Dit betekent dat het is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van je planten ondersteunen zonder schadelijke chemicaliën toe te voegen aan het milieu. Met de keuze voor biologische plantenvoeding draag je bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere manier van tuinieren.

  • Merk: BAC
  • EAN: 6221237259649
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
120

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Pro-active 120ml
BACBAC Pro-active 120ml
0 reviews

BAC Pro-active 120ml is de ideale plantenvoeding voor een gezonde en krachtige groei van je planten. Met deze fles kunt tot wel 300 tot 500 planten voeden, waardoor je optimale resultaten zult behalen. Dankzij de unieke mix van organische en anorganische

BAC Pro-active 120ml is de ideale plantenvoeding voor een gezonde en krachtige groei van je planten. Met deze fles kunt tot wel 300 tot 500 planten voeden, waardoor je optimale resultaten zult behalen. Dankzij de unieke mix van organische en anorganische

€25,95 Incl. btw
Toevoegen