WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin Cosmorrow Kit 200w Full Spectrum

Direct leverbaar

Secret Jardin Secret Jardin Cosmorrow Kit 200w Full Spectrum
Productomschrijving
De Cosmorrow Kit biedt optimale verlichting voor kwekers met een hoge intensiteit licht nodig hebben. Deze complete verlichtingssystemen zijn voorzien van gepatenteerde modulaire technologie en hebben een waterdichte constructie, waardoor ze bijzonder duurzaam en onverwoestbaar zijn met het beste bereik op de markt. Niet alleen is de kit eenvoudig te onderhouden, maar het is tevens mogelijk om afzonderlijke lampen eenvoudig van de kit te verwijderen en deze te vervangen door nieuwe exemplaren..

De Cosmorrow Kit biedt optimale verlichting voor kwekers met een hoge intensiteit licht nodig hebben. Deze complete verlichtingssystemen zijn voorzien van gepatenteerde modulaire technologie en hebben een waterdichte constructie, waardoor ze bijzonder duurzaam en onverwoestbaar zijn met het beste bereik op de markt. Niet alleen is de kit eenvoudig te onderhouden, maar het is tevens mogelijk om afzonderlijke lampen eenvoudig van de kit te verwijderen en deze te vervangen door nieuwe exemplaren terwijl u gegarandeerd het beste resultaat kan blijven bereiken. Met dimbaarheid op 100%, 80% en 60% is de Cosmorrow Kit ontzettend veelzijdig inzetbaar en zorgt er altijd voor dat u de beste gebruikerservaring krijgt.

Eenvoudige upgrades en vervanging van afzonderlijke lampen

De Cosmorrow Kit biedt een ontzettend flexibele oplossing voor kwekers door middel van haar gepatenteerde modulaire technologie. In plaats van het kopen van volledig nieuwe sets verlichtingssystemen wanneer er één lamp uitvalt, is het mogelijk om de afzonderlijke, beschadigde lamp eenvoudig te verwijderen uit de bestaande kit en deze te vervangen door nieuwe exemplaren met hetzelfde niveau aan intensiteit. Dit betekent dat u altijd gegarandeerd bent van beste kwaliteit op een bijzonder efficiënte manier en zo kosten kunt besparen.

Volledig waterdicht en duurzaam

Gezien de Cosmorrow Kit gebruikt wordt in een vochtige of natte omgeving, beschikt deze over een waterdichte constructie waardoor deze bijzonder duurzaam en onverwoestbaar is. Het maakt niet uit hoe vaak u de kit gebruikt en bij hoeveel water het ook wordt blootgesteld, u hoeft zich geen zorgen te machen over corrosie of beschadigde onderdelen. Met meer dan 50.000 uur levensduur is dit verlichtingssysteem zeker geen tijdelijke oplossing - de Cosmorrow Kit belooft kwekers juist langdurige luxe oplossingen.

Dimbaarheid op 100%, 80% en 60%

Omdat kwekers voortdurend behoefte hebben aan verschillende soorten intens gevulde lichtbereiken in verschillende stadia van plantengroei of extractiemethoden, heeft de Cosmorrow Kit unieke mogelijkheden. Dit verlichtingssysteem is dimbaar tot 100%, 80% en 60%. Dankzij deze opties kunt u altijd precies gebruiken wat u nodig heeft om de maximale opbrengst uit uw kweek te halen; zo'n veelzijdituurbare Cosmorrow Kit vormt dé besparingsoplossing die voldoet aan de verschillende behoeften van u als teler!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Cosmorrow Kit 200w Full Spectrum
Secret JardinSecret Jardin Cosmorrow Kit 200w Full Spectrum
0 reviews

Secret Jardin Cosmorrow Kit 200w Full Spectrum. Ontdek de Cosmorrow Kit – een complete, waterdichte en dimbare verlichtingssysteem met flexibele aanpassingsmogelijkheden en full spectrum verlichting voor optimale plantengroei.

Secret Jardin Cosmorrow Kit 200w Full Spectrum. Ontdek de Cosmorrow Kit – een complete, waterdichte en dimbare verlichtingssysteem met flexibele aanpassingsmogelijkheden en full spectrum verlichting voor optimale plantengroei.

€440,00€399,95 Incl. btw
Toevoegen