WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter (360m³/uur)

Productomschrijving
Als indoor kweker is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie en luchtcirculatie. Dit is waar de Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter van pas komt. Met zijn efficiënte ontwerp, dikke laag van actieve kool en potente maximum airflow van 440m3/h zorgt dit zwarte apparaat voor een schone en geurvrije omgeving voor al je kostbare planten. De Prima Klima K2601 Flat Koolstoffilter is geschikt voor maximaal 440m3/h en heeft een indrukwekkend filtering model om alle geuren binnen uw kweekr..

Als indoor kweker is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie en luchtcirculatie. Dit is waar de Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter van pas komt. Met zijn efficiënte ontwerp, dikke laag van actieve kool en potente maximum airflow van 440m3/h zorgt dit zwarte apparaat voor een schone en geurvrije omgeving voor al je kostbare planten. De Prima Klima K2601 Flat Koolstoffilter is geschikt voor maximaal 440m3/h en heeft een indrukwekkend filtering model om alle geuren binnen uw kweekruimte tot een minimum te beperken. Het luchtfilter heeft een ventilator geactiveerd systeem dat zeer effectief werkt bij het zuiveren van de lucht in de kweekruimte. Dit resulteert in schone, frisse lucht en voorkomt ongewenste ongemakken door geuren. Ook is het relatief compacte formaat van het filter – 39 cm hoogte en 21 cm diameter – geschikt voor kleinere kweekkamers. Geschikt voor zowel hobbyisten als professionals! Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 480m³/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.

  • Maximale luchtstroom: 360m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 480m³/uur
  • Hoogte filter: 400mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 3.6kg

Prima Klima koolstoffilters

Prima Klima is een luxe merk dat hoogwaardige kwaliteitsproducten biedt voor uw kweekprojecten. Met hun jarenlange ervaring en gebruik van duurzame materialen bieden ze een uitstekende optie voor de tuiniers die op zoek zijn naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Door te kiezen voor Prima Klima, kunt u er zeker van zijn dat u producten gebruikt die speciaal ontworpen zijn om efficiënt en effectief te werken, waardoor uw tuinprojecten tot nieuwe hoogtes worden gestuwd! De Prima Klima K2601 Flat Koolstoffilter is geschikt voor maximaal 440m3/h en heeft een indrukwekkend filtering model om alle geuren binnen uw kweekruimte tot een minimum te beperken. Het luchtfilter heeft een ventilator geactiveerd systeem dat zeer effectief werkt bij het zuiveren van de lucht in de kweekruimte. Dit resulteert in schone, frisse lucht en voorkomt ongewenste ongemakken door geuren.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter (360m³/uur)
Prima KlimaPrima Klima K2601 Flat koolstoffilter (360m³/uur)
0 reviews

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 480m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 480m/uur Ideale luchtstroom: 360m/uur Hoogte filter: 250mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 3.6kg

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 480m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 480m/uur Ideale luchtstroom: 360m/uur Hoogte filter: 250mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 3.6kg

€56,95 Incl. btw
Toevoegen