WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Silic Rock 500ml

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron Silic Rock 500ml
  Productomschrijving
  Silic Rock is een siliciummeststof die jouw plant helpt tegen een verborgen probleem: een siliciumtekort. Silic Rock verbetert de opname van voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor je plant. Silic Rock bevat silicium in een vorm die gemakkelijk door de plant kan worden opgenomen. Het versterkt de celwanden en verhoogt de weerstand. Gebruik Voor gebruik goed schudden. Maximaal 1 ml Silic Rock toevoegen per 1 liter water (1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing gedurende de ge..

  Silic Rock is een siliciummeststof die jouw plant helpt tegen een verborgen probleem: een siliciumtekort. Silic Rock verbetert de opname van voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor je plant. Silic Rock bevat silicium in een vorm die gemakkelijk door de plant kan worden opgenomen. Het versterkt de celwanden en verhoogt de weerstand.

  Gebruik

  Voor gebruik goed schudden. Maximaal 1 ml Silic Rock toevoegen per 1 liter water (1:1000). Gebruik deze voedingsoplossing gedurende de gehele kweek bij elke watergeefbeurt.

  LET OP: Dit product is niet geschikt voor hydrologische kweekmethoden, zoals nutrient film technique (NFT), deep water culture (DWC) en aeroponics. 

  Eigenschappen

  NPK-meststof (1,5-0-1,7), SiO2 (1,0%)

  Productspecificaties

  Categorie
  Plagron

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Silic Rock 500ml
  PlagronPlagron Silic Rock 500ml
  reviews

  Silic Rock is een siliciummeststof die jouw plant helpt tegen een verborgen probleem: een siliciumtekort. Silic Rock verbetert de opname van voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor je plant. Silic Rock bevat silicium in een vorm die gemakkelijk door de pl

  Silic Rock is een siliciummeststof die jouw plant helpt tegen een verborgen probleem: een siliciumtekort. Silic Rock verbetert de opname van voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor je plant. Silic Rock bevat silicium in een vorm die gemakkelijk door de pl..

  €9,85€8,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking