WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC X-Seed 10ml

BAC X-Seed 10ml
Productomschrijving
BAC X-Seed 10ml is een geavanceerde plantenvoeding die uw planten voorziet van essentiële voedingsstoffen. Deze unieke formule bevat een mix van macro- en micronutriënten die nodig zijn voor een gezonde groei en bloei. Met BAC X-Seed 10ml zal uw plant meer vitaliteit en kracht krijgen. Deze biologische plantenvoeding is geschikt voor gebruik in de groei- en bloeifase van uw planten. Het kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw waterbron of rechtstreeks op de plant worden aangebracht. V..

BAC X-Seed 10ml is een geavanceerde plantenvoeding die uw planten voorziet van essentiële voedingsstoffen. Deze unieke formule bevat een mix van macro- en micronutriënten die nodig zijn voor een gezonde groei en bloei. Met BAC X-Seed 10ml zal uw plant meer vitaliteit en kracht krijgen.

Deze biologische plantenvoeding is geschikt voor gebruik in de groei- en bloeifase van uw planten. Het kan eenvoudig worden toegevoegd aan uw waterbron of rechtstreeks op de plant worden aangebracht. Volg de gebruiksaanwijzingen voor het beste resultaat. Bestel nu en geef uw planten de voedingsboost die ze verdienen met BAC X-Seed 10ml!

Verbeterde plantenvitaliteit

BAC X-Seed 10 ml stimuleert de groei en ontwikkeling van uw planten, wat resulteert in een verhoogde vitaliteit. De unieke mix van macro- en micronutriënten voorziet uw planten van alle essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben, wat leidt tot sterkere en gezondere planten.

Verhoogde groei en bloei

Dankzij de speciale formule van BAC X-Seed 10 ml wordt de groei en bloei van uw planten gestimuleerd. De plantenvoeding bevat de juiste verhouding aan voedingsstoffen die specifiek zijn afgestemd op zowel de groei- als de bloeifase van uw planten. Dit zorgt voor een optimale ontwikkeling van bloemen, vruchten en bladeren.

Biologische en milieuvriendelijke formule

BAC X-Seed 10 ml is biologisch van aard, wat betekent dat het geen schadelijke chemicaliën of synthetische stoffen bevat. Hierdoor is het veilig voor gebruik in uw tuin en heeft het geen negatieve impact op het milieu. U kunt met een gerust hart genieten van gezonde planten zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van duurzaamheid.

  • Merk: BAC
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde
  • Geschikt voor: Groeifase, Bloeifase

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
10

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC X-Seed 10ml
BACBAC X-Seed 10ml
0 reviews

BAC X-Seed 10ml is een geavanceerde plantenvoeding die uw planten voorziet van essentiële voedingsstoffen. Deze unieke formule bevat een mix van macro- en micronutriënten die nodig zijn voor een gezonde groei en bloei. Met BAC X-Seed 10ml zal uw plant mee

BAC X-Seed 10ml is een geavanceerde plantenvoeding die uw planten voorziet van essentiële voedingsstoffen. Deze unieke formule bevat een mix van macro- en micronutriënten die nodig zijn voor een gezonde groei en bloei. Met BAC X-Seed 10ml zal uw plant mee

€6,95 Incl. btw
Toevoegen