WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator Fancontroller (400m³/uur)

Productomschrijving
De G-tools buisventilator GT-125 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een "te hoge" temperatuur harder te ventileren om stabiele temperaturen in stand te houden. Grote temperatuurverschillen kan schadelijk zijn voor de plant. Met de G-Tools buisventilator CTR kun je dit voorkomen. ..

De G-tools buisventilator GT-125 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een "te hoge" temperatuur harder te ventileren om stabiele temperaturen in stand te houden. Grote temperatuurverschillen kan schadelijk zijn voor de plant. Met de G-Tools buisventilator CTR kun je dit voorkomen.

Ingebouwde fancontroller van G-Tools

De G-Tools buisventilator GT125 CTR is uitgerust met een ingebouwde fancontroller. Ook is de ventilator uitgerust met een temperatuur sensorkabel van 4 meter. Met de knoppen op de ventilator stel je eenvoudig de temperatuur en de minimum draaisnelheid van de buisventilator in. Wanneer de kweekruimte de ingestelde temperatuur overstijgt, gaat de ventilator automatisch harder draaien tot de ingestelde temperatuur bereikt wordt. Ook als de temperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur zorgt de ventilator ervoor dat de temperatuur terug op pijl komt. Omdat de ventilator de intensiteit verlaagt zal de temperatuur in de kweekruimte toenemen. Wanneer de temperatuur weer op de ingestelde waarde komt gaat de ventilator automatisch naar het ingestelde toerental. Uw klimaat beheersen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Tot 15% extra luchtstroom

De G-Tools buisventilator GT-125 CTR is uitgerust met een hoge kwaliteit motor van het Zwitserse merk MES Motor. Doordat de rotorbladen in de ventilator naar achter zijn gericht kun je tot wel 15% meer luchtstroom krijgen dan in vergelijking met normale buisventilatoren. Een ander groot voordeel aan deze soort rotorbladen is dat de ventilator een stuk minder geluid maakt en dus een stuk stiller is dan andere ventilatoren.

Prima Klima koolstoffilter

De G-Tools buisventilator GT-125 CTR is te gebruiken met meerdere koolstoffilters. De meest ideale varianten voor deze buisventilator zijn de: Prima Klima K2601 of de Prima Klima K2601 Flat. U kunt deze filters tot één jaar in gebruik nemen, daarna is de filter aan vervanging toe en zal deze niet meer naar behoren de lucht filteren.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator Fancontroller (400m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator Fancontroller (400m³/uur)
0 reviews

De G-tools buisventilator GT-125 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een te hoge tempera

De G-tools buisventilator GT-125 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een te hoge tempera

€129,95 Incl. btw
Toevoegen