WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin L160 R4.00

Morgen in huis

Secret Jardin Secret Jardin L160 R4.00
Productomschrijving
De Lodge van Secret Jardin is een innovatief kweeksysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën om uw planten optimaal te laten groeien. Dit systeem bestaat uit één kweekbox met twee verschillende omgevingen en maar liefst drie aparte kweekruimtes. Het linker gedeelte is ideaal voor planten van 50cm tot 150cm hoogte, terwijl het rechter gedeelte is bedoeld voor kleinere planten onder de 80cm. De toevoeging van KANAALFLENSEN en een LICHTDEMPER zorgen voor een efficiënt beheer van..

De Lodge van Secret Jardin is een innovatief kweeksysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën om uw planten optimaal te laten groeien. Dit systeem bestaat uit één kweekbox met twee verschillende omgevingen en maar liefst drie aparte kweekruimtes. Het linker gedeelte is ideaal voor planten van 50cm tot 150cm hoogte, terwijl het rechter gedeelte is bedoeld voor kleinere planten onder de 80cm. De toevoeging van KANAALFLENSEN en een LICHTDEMPER zorgen voor een efficiënt beheer van de in- en output en zorgen voor een optimale ventilatie in alle drie de ruimtes. De Lodge wordt geleverd met alle accessoires die nodig zijn voor de snelle en eenvoudige montage, inclusief een stevige tas.

Multi-tasking kweeksysteem

Het innovative Secret Jardin kweeksysteem biedt de mogelijkheid om meerdere planten tegelijkertijd in verschillende stadia van groei te huisvesten, met drie aparte kweekruimtes. De Lodge kan zo worden gebruikt voor het opkweken van kleine jonge plantjes tot en met de volwassen producent fase. Dit mulit-tasking systeem verhoogt de potentie voor een gemiddelde groehal binnen een klein kweekoppervlak. Dit geeft meer flexibiliteit en mogelijkheden om beter rendement en opbrengst te kunnen genereren.

Compleet geleverd kweeksysteem

Met de aanschaf van de Lodge van Secret Jardin ben je in één keer klaar: alle benodigdheden voor het kweken van jouw gewas dat past in de onderstaande raadframe zijn reeds aanwezig. Denk hierbij aan bovengenoemde flensen en lichtbedekkers, maar ook overige artikelen zoals waterpompen, ventilatoren en bewateringsmachines kunnen er eenvoudig in worden gemonteerd. Een stevige tas voor bescherming en om hem makkelijk te kunnen verplaatsen wordt door de fabrikant meegeleverd, ideaal bij het gebruik in uw huis of buitentuin.

Op-maat vakgebied nabij elkaaar

Twee unieke en op-maat gemaakte vakgebieden, bijzonder voor groot-ogige groenteplanten (gordijngrootte met warmwit of babyloningnet) én kleiontspanners, die mogelijk minder licht en lucht vereisen. Compareer deze uitdagingen tussen kweken van oogstopbrengsten bij de traditionele opstellingen, verwaarseerd uw winstmarge door het oreruimte waarbij de juiste padiekalanisatie key zijn voor grotere stadia van productiviteit.

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Lodge 160 x 120 x 198 cm
Secret JardinSecret Jardin Lodge 160 x 120 x 198 cm
0 reviews

De Lodge van Secret Jardin is een innovatief kweeksysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën om uw planten optimaal te laten groeien. Dit systeem bestaat uit één kweekbox met twee verschillende omgevingen en maar liefst drie aparte kwee

De Lodge van Secret Jardin is een innovatief kweeksysteem dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën om uw planten optimaal te laten groeien. Dit systeem bestaat uit één kweekbox met twee verschillende omgevingen en maar liefst drie aparte kwee

€400,00€340,00 Incl. btw
Toevoegen