WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Kweektent 80x80 Spider Farmer SE3000

Productomschrijving
Naast losse Spider Farmer kweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan om direct te kunnen gaan kweken. De complete kweektenten zijn voorzien van alle benodigdheden (ex voeding & substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zachte prijs. Onze complete kweektenten zijn voorzien van een Spider FarmerLed kweeklamp, afzuiging, kweektent, tijdklok, ophangsystemen en ventilatieapparat..

Naast losse Spider Farmer kweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan om direct te kunnen gaan kweken. De complete kweektenten zijn voorzien van alle benodigdheden (ex voeding & substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zachte prijs. Onze complete kweektenten zijn voorzien van een Spider FarmerLed kweeklamp, afzuiging, kweektent, tijdklok, ophangsystemen en ventilatieapparatuur. Alle producten van onze complete kweektenten zijn van hoge kwaliteit en garanderen dan ook jaren kweekplezier. Hieronder kunt u zelf uw kweekset aanpassen en bestellen.

Spider Farmer kweektent samenstellen

Bekijk hier de nieuwste serie Spider Farmer LED quantum boards.Sinds een jaar is er een nieuw soort led Quantum Board verkrijgbaar die razendsnel een naam heeft weten te behalen. Ook Spider Farmer heeft besloten de LED quantum boards te gaan produceren. En met succes! Sinds 2019 zijn de Spider Farmer LED kweeklampen overal in Europa verkrijgbaar. Door de nieuwste technieken te combineren met de meest belangrijke eigenschappen die een kweeklamp nodig heeft is de efficiënte Spider Farm ter aarde gekomen. Keuze uit: Spider Farmer SF1000, SF2000 en de Spider Farmer SE-3000. De SF1000 is geschikt voor de hobbykweker die zijn tent niet hellemaal vult met planten. Hierdoor is de lamp voldoende voor het belichten van uw planten. Wilt u een maximale lichtopbrengst, dan zijn de zwaardere Spider Farmer modellen voor u de beste keuze. De SF2000 is een middenmaat en belicht de tent zeer optimaal. Wilt u hét maximale uit uw kweekset halen? Dan is de Spider Farmer SE-3000 délamp die het meest zal opleveren.

Keuze uit drie verschillende kweektenten

Bij de complete kweektent 80x80 Spider Farmer heeft u keuze uit meerdere kweektenten. De goedkoopste optie is de Probox Basic 80x80x160cm van het merk Garden Highpro. Deze tent heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en is ideaal voor beginnende kwekers. De tweede optie is de Homelab 80x80x180cm kweektent. Deze tent is van betere kwaliteit en is 20 centimeter hoger dan de Probox Basic. Door een dikker canvas en betere ritsen heeft u met de Homelab is de lucht en lichtdichtheid van de tent optimaal. De derde en laatste optie is de Homebox Ambient 80x80x180cm. Deze kweektent is ook 20 centimeter hoger dan de Probox en is in tegenstelling tot de andere twee tenten voorzien van een witte binnenkant. Het folie is van speciaal PAR+ materiaal gemaakt waardoor de Homebox tot wel 20% meer licht reflecteerd dan andere tenten. Daarom kan de Homebox (in combinatie met LED) worden beschouwd als de beste en meest efficiente kweektent. Heeft u een ruim budget? Dan is ons advies te gaan voor de Homebox Ambient 80x80x180cm.

Verbruik Spider Farmer LEDs:

De Spider Farmer SF2000verbruiktslechts 200watt en vervangt hiermee een traditionele kweeklamp van 400 watt.
De Spider Farmer SF1000verbruiktslechts100watt en vervangt hiermee een traditionele kweeklamp van 250 watt.
De Spider Farmer SE3000verbruiktslechts300watt en vervangt hiermee een traditionele kweeklamp van 600 watt.

Inhoud complete kweektent 80 Spider Farmer:

  • 1x Kweektent 80x80 naar keuze
  • 1x Spider Farmer naar keuze
  • 1x Garden Highpro Buisventilator 2 standen 187m3
  • 1x Garden Highpro Proactive koolstoffilter
  • 1x Combiconnect luchtslang 127mm 5 meter
  • 3x Slangklem
  • 1x GHP Schakelklok
  • 1x Prohanger set
  • 1x GHP clipfan
  • 1x GHP Hygrometer Medium (lvh & temp)

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Kweektent 80x80 Spider Farmer SE3000
Spider FarmerComplete Kweektent 80x80 Spider Farmer SE3000
0 reviews

Naast losse Spider Farmer kweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan om direct te kunnen gaan kweken. De complete kweektenten zijn voorzien van alle benodigdheden (ex voeding substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zachte

Naast losse Spider Farmer kweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan om direct te kunnen gaan kweken. De complete kweektenten zijn voorzien van alle benodigdheden (ex voeding substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zachte

€636,85€578,95 Incl. btw
Toevoegen