WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator Fancontroller (800m³/uur)

Productomschrijving
De G-tools buisventilator GT-160 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een "te hoge" temperatuur harder te ventileren om stabiele temperaturen in stand te houden. Grote temperatuurverschillen kan schadelijk zijn voor de plant. Met de G-Tools buisventilator CTR kun je dit voorkomen. De temperatuur-gestuurde buisventilator van G-too..

De G-tools buisventilator GT-160 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een "te hoge" temperatuur harder te ventileren om stabiele temperaturen in stand te houden. Grote temperatuurverschillen kan schadelijk zijn voor de plant. Met de G-Tools buisventilator CTR kun je dit voorkomen. De temperatuur-gestuurde buisventilator van G-tools is de perfecte oplossing voor automatische ventilatie om uw kweekruimte op een constante temperatuur te houden. Met de gevoeligheid voor temperatuur wordt de ventilator automatisch geactiveerd wanneer de temperatuur in de ruimte stijgt boven of onder de comfortzone, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over handmatige aanpassingen.

Fancontroller van Prima Klima

De G-Tools buisventilator GT160 CTR is uitgerust met een ingebouwde fancontroller. Ook is de ventilator uitgerust met een temperatuur sensorkabel van 4 meter. Met de knoppen op de ventilator stel je eenvoudig de temperatuur en de minimum draaisnelheid van de buisventilator in. Wanneer de kweekruimte de ingestelde temperatuur overstijgt, gaat de ventilator automatisch harder draaien tot de ingestelde temperatuur bereikt wordt. Ook als de temperatuur lager is dan de ingestelde temperatuur zorgt de ventilator ervoor dat de temperatuur terug op pijl komt. Omdat de ventilator de intensiteit verlaagt zal de temperatuur in de kweekruimte toenemen. Wanneer de temperatuur weer op de ingestelde waarde komt gaat de ventilator automatisch naar het ingestelde toerental. Uw klimaat beheersen is nog nooit zo makkelijk geweest.

  • Diameter flens: 160 mm
  • Capaciteit: 800m³/uur
  • Vermogen:105 watt
  • Sensor: digitale externe temperatuur censor

Robuust en kwaliteit

De ventilator is zo ontworpen dat hij ideaal is voor gebruik in uw huis of elke plaats waar minimale lawaai- en trillingsproductie prioriteit heeft. De temperatuur-gestuurde ventilator zendt bijna geen geluid uit vanwege het ontwerp, waardoor uw omgeving constant blijft maar ook rustig en stil blijft. De G-tools temperatuur-gestuurde buisventilator is robuust, efficiënt en doet wat hij moet doen. Het is vervaardigd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. Wanneer dit product duurzaamheid en functionaliteit combineert, haalt u het maximale uit uw investering. De G-Tools buisventilator GT-160 CTR is uitgerust met een hoge kwaliteit motor van het Duitse merk EBM Pabst Motors. Doordat de rotorbladen in de ventilator naar achter zijn gericht kun je tot wel 15% meer luchtstroom krijgen dan in vergelijking met normale buisventilatoren. Een ander groot voordeel aan deze soort rotorbladen is dat de ventilator een stuk minder geluid maakt en dus een stuk stiller is dan andere ventilatoren.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator Fancontroller (800m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator Fancontroller (800m³/uur)
0 reviews

De G-tools buisventilator GT-160 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een te hoge tempera

De G-tools buisventilator GT-160 CTR is een krachtige fan met een ingebouwde fancontroller. Met de fancontroller is het mogelijk het vermogen te sturen, en kun je met de bijgeleverde temperatuursensor de buisventilator instellen om bij een te hoge tempera

€135,95 Incl. btw
Toevoegen