WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  HPS Reflectorlamp (400W)

  Deliverytime

  HPS Reflectorlamp (400W)
  Productomschrijving
  De Argo Ecolum HPS reflector is de nieuwste ontwikkeling van het moment. Het unieke aan deze lamp is dat de binnenzijde van het glas is voorzien van een reflecterende coating. Hierdoor wordt de lichtreflectie optimaal gereflecteerd en kunt u uitgaan van 96% efficiënte reflectie. Doordat de zilvercoating aan de binnenkant van de lamp zit kan deze niet corroderen (worden aangetast), dit va..
  De Argo Ecolum HPS reflector is de nieuwste ontwikkeling van het moment. Het unieke aan deze lamp is dat de binnenzijde van het glas is voorzien van een reflecterende coating. Hierdoor wordt de lichtreflectie optimaal gereflecteerd en kunt u uitgaan van 96% efficiënte reflectie. Doordat de zilvercoating aan de binnenkant van de lamp zit kan deze niet corroderen (worden aangetast), dit vanwege het vacuüm in de lamp. De Agro Ecolum Reflector 400W is ideaal voor het belichten van 80 x 80 centimeter.

  De All-in-one HPS lamp

  Doordat de reflector in de lamp zelf zit is een externe reflectorkap overbodig. De levensduur van een reflectorkap niet super lang waardoor deze lamp kan worden ervaren als duurzame vervanger voor de traditionele HPS kweeklamp. De levensduur van de lamp en de reflectie is namelijk vele malen langer dan bij normale HPS kweeklampen. Zo kunt u met de kwaliteit van Argo Ecolum langer dan een jaar kweken zonder lichtintensiteit te verliezen. De lamp is voorzien van een standaard E40 fitting en biedt als extra mogelijkheid de lamp, naar eigen wens, te kunnen draaien wanneer deze in de E40 fitting houder zit.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237259168
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  HPS Reflectorlamp (400W)
  HPS Reflectorlamp (400W)
  reviews

  De Argo Ecolum HPS reflector is de nieuwste ontwikkeling van het moment. Het unieke aan deze lamp is dat de binnenzijde van het glas is voorzien van een reflecterende coating. Hierdoor wordt de lichtreflectie optimaal gereflecteerd en kunt u uitgaan van 9

  De Argo Ecolum HPS reflector is de nieuwste ontwikkeling van het moment. Het unieke aan deze lamp is dat de binnenzijde van het glas is voorzien van een reflecterende coating. Hierdoor wordt de lichtreflectie optimaal gereflecteerd en kunt u uitgaan van 9..

  €37,90 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking