WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete GHP Buisventilator + Filter 187m3 (100mm)

Productomschrijving
Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ..

Deze Complete Afzuigset van het merk Garden HighPro hebben wij speciaal voor u samengesteld. Geschikt voor iedere kweeksituatie en ruimte van 250m3 bied deze afzuigset een goede afvoer van lucht in uw kweekruimte. Een buisventilator met koolstoffilter is ontworpen om de lucht in een ruimte effectief te filteren en te reinigen. Het systeem maakt gebruik van een buisventilator om een vacuüm te creëren, waardoor de lucht door het koolstoffilter wordt gezogen en naar buiten wordt afgevoerd. De ventilator kan zowel binnen als buiten de installatie worden gemonteerd en is meestal aangesloten via flexibele leidingen op het koolstoffilter.

Garden Highpro TT Extractor Fan 187m³/uur

De Garden Highpro Profan Buisventilator 100mm is de ideale buisventilator voor uw kweekruimte. Met een capaciteit van 187 m³/uur kunt u deze ventilator aanpassen aan uw behoeften door gebruik te maken van de twee instelbare standen die beschikbaar zijn via de schakelaar. De motor van deze ventilator is gemaakt van 100% koper en wordt geleverd met een aansluitkabel. De ventilator is geschikt voor kweekruimtes van 145m3 tot 187m3. De diameter van de flens is 100mm. U kunt gemakkelijk wisselen tussen de twee standen, die elk een andere wattage hebben. Overweegt u een Buisventilator van hoogwaardige kopen, dan raden wij de Garden Highpro Profan ventilator zeker aan.

  • Diameter flance: 100mm
  • Snelheid 1: 145 m³/uur
  • Snelheid 2: 187 m³/uur
  • Verbruik: 21/33 watt

Proactive koolstoffilter 250m³/uur

Koolstof filter van het merk Garden HighPro in de ProActive series met een maximum capaciteit van 250m³/uur. De GHP filter gaat gemiddeld langer mee dan koolstof filters van andere merken, bij constant gebruik gaat de filter een jaar mee. Ook heeft deze filter 2 ophang punten zodat u de het gemakkelijk kan ophangen in uw ruimte.

  • Maximale luchtstroom: 250m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 190m³/uur
  • Hoogte filter: 190mm
  • Diameter flans: 100mm
  • Gewicht: 1,5kg

Combiconnect 102mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 102mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete GHP Buisventilator + Filter 187m3 (100mm)
Garden HighproComplete GHP Buisventilator + Filter 187m3 (100mm)
0 reviews

De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 145m3 tot 187m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 145m3 tot 187m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

€99,95 Incl. btw
Toevoegen