WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  GHP Profan Buisventilator 100mm (187m³/uur)

  Deliverytime

  Productomschrijving
  De Garden Highpro Profan Buisventilator 100mm is de ideale buisventilator voor uw kweekruimte. Met een capaciteit van 187 m³/uur kunt u deze ventilator aanpassen aan uw behoeften door gebruik te maken van de twee instelbare standen die beschikbaar zijn via de schakelaar. De motor van deze ventilator is gemaakt van 100% koper en wordt geleverd met een aansluitkabel. De ventilator is geschikt voor kweekruimtes van 145m3 tot 187m3. De diameter van de flens is 100mm. U kunt gemakkelijk wisselen..

  De Garden Highpro Profan Buisventilator 100mm is de ideale buisventilator voor uw kweekruimte. Met een capaciteit van 187 m³/uur kunt u deze ventilator aanpassen aan uw behoeften door gebruik te maken van de twee instelbare standen die beschikbaar zijn via de schakelaar. De motor van deze ventilator is gemaakt van 100% koper en wordt geleverd met een aansluitkabel. De ventilator is geschikt voor kweekruimtes van 145m3 tot 187m3. De diameter van de flens is 100mm. U kunt gemakkelijk wisselen tussen de twee standen, die elk een andere wattage hebben. Overweegt u een Buisventilator van hoogwaardige kopen, dan raden wij de Garden Highpro Profan ventilator zeker aan.

  • Diameter flance: 100mm
  • Snelheid 1: 145 m³/uur
  • Snelheid 2: 187 m³/uur
  • Verbruik: 21/33 watt

  Prestaties Garden Highpro

  De Garden Highpro Profan Buisventilator 100mm is een hoogwaardige extractor fan die uitblinkt in ontwerp en prestaties. De fan is voorzien van een 100% koperen motor die zorgt voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bovendien beschikt de ventilator over twee aanpasbare standen, waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel lucht er gecirculeerd moet worden. Dit zorgt voor uitermate efficiënte prestaties. In stand één verbruikt de Profan tt extractor fan slechts 21 watt met een snelheid van 2180 rotaties per minuut en een capaciteit van 145 m3 per uur. In stand twee verhoogt het vermogen naar 33 watt. Hetgeen bereik wordt in 2385 rotaties per minuten, om tot een machtige 187 m3 per uur te ventileren. Zoals u kunt zien, heeft u hier te maken met een product dat prestatie combineert met zuinigheid.

  Compacte buisventilator

  Met zijn compacte afmeting en lichte gewicht kunt u de Garden Highpro Profan Buisventilator gemakkelijk en onopvallend in kweekruimtes installeren. Bovendien wordt deze extractie ventilator geleverd met een aansluitsnoer waardoor de installatie zeer gemakkelijk is en van een gebruikersgemak waarvoor niemand terugdeinst. Deze extractie ventilator is ideaal voor middelgrote tot grote kweekruimtes. Met zijn twee snelheden kunt u precies bepalen hoeveel lucht er gecirculeerd moet worden en hoe intensief het werk moet zijn. Het merk Highpro laat zich vanaf de letter voorstaan op prestatie gedreven apparatuur dat de test van frequent en intensivief gebruik met succes heeft doorstaan.

  Productspecificaties

  Diameter flance:
  100mm
  Snelheid 1:
  145 m³/uur
  Snelheid 2:
  187 m³/uur
  Verbruik:
  21/33 watt
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  GHP Profan Buisventilator 100mm (187m³/uur)
  Garden HighproGHP Profan Buisventilator 100mm (187m³/uur)
  reviews

  De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 145m3 tot 187m3 en heeft een voltage van 210-220v 5

  De Profan tt extractor fan is een ventilator met 2 standen die u kunt aanpassen doormiddel van een schakelaar. Deze fan wordt geleverd met een aansluitsnoer. Deze fan is geschikt voor een kweekruimte van 145m3 tot 187m3 en heeft een voltage van 210-220v 5..

  €44,95€38,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking