WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete kweektent Spider Farmer SF2000

Productomschrijving
Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve en probleemloze manier om een indoor kweekproject te creëren, dan is de Spider Farmer SF2000 growkit precies wat je nodig hebt! Deze combo set bevat alles wat je nodig hebt om indoor te telen in een compacte ruimte, inclusief een krachtige LED-lamp, een ventilator voor optimale luchtverversing en een timer om automatisch de verlichting van je planten te reguleren. Met deze 120 x 60 x 180 cm kweektent kun je zonder giswerk en stress plannen van he..

Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve en probleemloze manier om een indoor kweekproject te creëren, dan is de Spider Farmer SF2000 growkit precies wat je nodig hebt! Deze combo set bevat alles wat je nodig hebt om indoor te telen in een compacte ruimte, inclusief een krachtige LED-lamp, een ventilator voor optimale luchtverversing en een timer om automatisch de verlichting van je planten te reguleren. Met deze 120 x 60 x 180 cm kweektent kun je zonder giswerk en stress plannen van het telen van maximaal 8 middelgrote of 12 kleine planten.

Spider Farmer SF-2000

De SF-2000 Full Spectrum LED-kweeklamp is een geavanceerde verlichtingsoplossing voor binnenkwekers. Met zijn krachtige en efficiënte LED-technologie biedt deze lamp een volledig spectrum aan lichtgolven die essentieel zijn voor de groei en bloei van planten. De SF-2000 is ontworpen om het natuurlijke zonlicht na te bootsen en zorgt voor optimale fotosynthese, waardoor planten gezond kunnen groeien en overvloedige oogsten kunnen produceren. Met zijn compacte formaat en lage warmteafgifte is deze kweeklamp perfect geschikt voor kleine kweekruimtes. Bovendien is de SF-2000 energiezuinig en gaat hij lang mee, waardoor hij een duurzame keuze is voor elke kweker. Met de SF-2000 Full Spectrum LED-kweeklamp kunnen kwekers de controle nemen over hun binnenkweek en geweldige resultaten behalen.

Spider Farmer Kweektent 120 x 60

De Spider Farmer 120 x 60 x 180 cm kweektent is een compacte en hoogwaardige oplossing voor binnenkwekers. Met zijn afmetingen van 120 x 60 x 180 cm biedt deze tent voldoende ruimte voor het kweken van planten in een gecontroleerde omgeving. Het stevige frame en de duurzame stof zorgen voor een betrouwbare structuur die lichtdicht is en optimale isolatie biedt. De kweektent is voorzien van meerdere openingen en ventilatiepanelen, waardoor kwekers de luchtstroom en temperatuur kunnen reguleren. Het interieur van de tent is voorzien van een reflecterende coating die het licht gelijkmatig verspreidt, waardoor de planten optimaal kunnen profiteren van de beschikbare verlichting. Met de Spider Farmer 70x70x160cm kweektent kunnen kwekers een gecontroleerde en efficiënte omgeving creëren voor het kweken van gezonde en bloeiende planten.

Ventilator met snelheidsregelaar

De Spider Farmer 4 Inch Inline Duct Fan with Speed Controller Ventilation Exhaust Fan is een hoogwaardige ventilatieoplossing voor kweekruimtes. Deze ventilator is ontworpen om een optimale luchtcirculatie en ventilatie te bieden, wat essentieel is voor een gezonde groei van planten. De inline duct fan is uitgerust met een snelheidsregelaar, waarmee kwekers de luchtstroom naar wens kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen ze de ideale omgeving creëren voor hun planten, waarbij de temperatuur en vochtigheidsniveaus optimaal worden gehouden. De Spider Farmer 4 Inch Inline Duct Fan is duurzaam en betrouwbaar, en zijn compacte formaat maakt het eenvoudig om in kweekruimtes te installeren. Met deze ventilator kunnen kwekers efficiëntie en controle toevoegen aan hun kweekomgeving, waardoor ze de beste resultaten kunnen behalen bij het kweken van gezonde en bloeiende planten.

Complete grow kit

De Spider Farmer SF2000 growkit biedt een kosteneffectieve en probleemloze manier om een indoor kweekproject te creëren. Deze combo set bevat een SF-2000 LED kweeklamp, een tent van 120 x 60 x 180 cm, een ventilator, een thermometer & hygrometer, trellis plant netting, verstelbare rope clip hangers, rootpouch potten, een koolstoffilter en een timer. De timer kan worden gebruikt om de verlichtingscycli te programmeren voor een consistente blootstelling aan licht. De vier 19 liter rootpouch potten bieden ruimte en optimale drainage voor de wortels van de planten, terwijl de trellis netting helpt bij het ondersteunen en geleiden van de groeiende planten. De verstelbare rope clip hangers bieden flexibiliteit bij het ophangen van verlichting of andere apparatuur. Met deze Spider Farmer-kweekset hebben binnenkwekers alles wat ze nodig hebben om een georganiseerde en goed uitgeruste kweekruimte te creëren.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Spider Farmer kweektent 120x60cm
Spider FarmerComplete Spider Farmer kweektent 120x60cm
0 reviews

Eenvoudig starten met de complete kweektent van Spider Farmer. De kweekset dat bestaat uit een SF-2000 LED kweeklamp, tent, ventilator, koolstoffilter en meer.

Eenvoudig starten met de complete kweektent van Spider Farmer. De kweekset dat bestaat uit een SF-2000 LED kweeklamp, tent, ventilator, koolstoffilter en meer.

€699,95€599,95 Incl. btw
Toevoegen