WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Green House Feeding BioBloom 2.5kg

1-2 werkdagen

Productomschrijving
Plantenliefhebbers begrijpen de waarde van het tijdig en efficiënt bemesten van hun geliefde planten. Green House BioBloom 2.5kg biedt u de perfecte mix van voedingsstoffen die het groeiproces van uw planten maximaliseert. Het is de ideale oplossing voor al uw bemesting behoeften zonder de schadelijke bijwerkingen van chemische meststoffen. Deze 100% biologische plantenvoeding is ontworpen om de gezondheid en bescherming van uw planten te maximaliseren.Met Green House Feeding BioBloo..

Plantenliefhebbers begrijpen de waarde van het tijdig en efficiënt bemesten van hun geliefde planten. Green House BioBloom 2.5kg biedt u de perfecte mix van voedingsstoffen die het groeiproces van uw planten maximaliseert. Het is de ideale oplossing voor al uw bemesting behoeften zonder de schadelijke bijwerkingen van chemische meststoffen. Deze 100% biologische plantenvoeding is ontworpen om de gezondheid en bescherming van uw planten te maximaliseren.

Met Green House Feeding BioBloom kunt u de perfecte balans van voedingsstoffen voor elke plant bereiken

Het is bekend dat verschillende planten verschillende voedingsbehoeften hebben. Daarom biedt Green House BioBloom 2,5kg plantenvoeding meerdere eenvoudig te gebruiken voedingsprogramma's aan om de exacte balans van voedingsstoffen te garanderen die nodig zijn voor elke plant en elke groei conditie. Door het gebruik van onze BioBloom plantenvoeding kunt u er zeker van zijn dat uw planten de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken en gezond te blijven. Upgrade uw plantverzorging ervaring met de bioBloom plantenvoeding van Green House en geniet van de voordelen.

Verbeterde plantengroei en bloei

Green House Feeding BioBloom 2,5kg Plant Nutrients is samengesteld om de plantengroei te maximaliseren. Deze organische meststof voorziet uw planten van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om gezond te groeien. Het stimuleert ook de bloeifase, waardoor uw planten eerder en langer bloeien. U kunt in korte tijd rijkelijk beloon worden met beter ontwikkelde, meer geurende, en krachtiger smakende toppen. Daarnaast bevordert deze plantenvoeding ook de gezondheid van de bladeren en externe bloeiknopen doordat het de planten beschermt tegen ziekten en plagen.

100% Organisch - Respect voor het milieu

BioBloom 2,5 kg plantenvoeding bevat een 100 procent natuurlijk samengestelde hoeveelheid voedingsstoffen. Hiermee helpt u bij de bescherming van het milieu terwijl uw planten gevoed worden. Gewoon gebruiken zoals andere voedingsstoffen. Biobloom grondvoeding is biologisch afbreekbaar en zal overal zonder negatieve impact op planet en waterwegen gebruikt kunnen worden. Bovendien zorgt deze natuurlijke formule voor pure en soepele as en aroma's in volwassen toppen.

Eenvoudig te gebruiken

De Green House Feeding BioBloom 2,5 kg plantenvoeding is zo ontworpen dat het voor vrijwel elke setup geschikt is. Het is eenvoudig te gebruiken dankzij het voorgedefinieerde systeem om de plant overal zijn nodige voedingsstoffen te geven. Met het metingenprogrammach apparaat (PVC Flesje) en het behulp van het eenvoudig te volgen groei-schema kunt u direct beginnen met timen van uw tuinkalender zonder et van een uniue doorvoede afstellen van percentages in stanspecifiege formule. Nu kan je meer vrije tijd gebruiken bij aandacht voor openluchteelt en uw huis ruikt verrassend lente-actiefh vreugde.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Green House BioBloom 2.5kg
Green HouseGreen House BioBloom 2.5kg
0 reviews

Plantenliefhebbers begrijpen de waarde van het tijdig en efficiënt bemesten van hun geliefde planten. Green House BioBloom 2.5kg biedt u de perfecte mix van voedingsstoffen die het groeiproces van uw planten maximaliseert. Het is de ideale oploss

Plantenliefhebbers begrijpen de waarde van het tijdig en efficiënt bemesten van hun geliefde planten. Green House BioBloom 2.5kg biedt u de perfecte mix van voedingsstoffen die het groeiproces van uw planten maximaliseert. Het is de ideale oploss

€137,94€114,95 Incl. btw
Toevoegen