WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic Grow 5ltr

BAC Bio Groeivoeding 5L
Productomschrijving
BAC Bio Groeivoeding 5L is de perfecte voeding voor uw planten. Met alleen de beste ingrediënten zorgt deze voeding voor een gezonde en evenwichtige groei van uw planten. Het is geschikt voor alle soorten planten en gemakkelijk aan te brengen met een spuit of spuitpistool. Dit product is biologisch en heeft een lange houdbaarheid, waardoor uw planten gezond en sterk blijven. Bestel nu en profiteer van snelle levering, gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. BAC Bio Groeivoeding 5L b..

BAC Bio Groeivoeding 5L is de perfecte voeding voor uw planten. Met alleen de beste ingrediënten zorgt deze voeding voor een gezonde en evenwichtige groei van uw planten. Het is geschikt voor alle soorten planten en gemakkelijk aan te brengen met een spuit of spuitpistool. Dit product is biologisch en heeft een lange houdbaarheid, waardoor uw planten gezond en sterk blijven. Bestel nu en profiteer van snelle levering, gratis verzending en 14 dagen bedenktijd.

BAC Bio Groeivoeding 5L bevat alle benodigde voedingsstoffen voor een gezonde groei van uw planten. Dankzij de verrijking met plantenvoedingsstoffen wordt de opname van voedingsstoffen verbeterd. Of u nu groente, kruiden of andere type planten heeft, deze voeding is geschikt voor alle soorten. Met een eenvoudige toepassing en een lange houdbaarheid is het de ideale keuze om uw planten de nodige voeding te geven. Bestel nu en profiteer van gratis verzending, snelle levering en 14 dagen bedenktijd.

Verbeterde groei

BAC Bio Groeivoeding 5L zorgt voor een gezonde en evenwichtige groei van uw planten. Door de toevoeging van de beste ingrediënten, worden de planten gestimuleerd om te groeien en sterker te worden. Dit leidt tot een betere weerstand tegen ziektes en plagen, en bevordert een weelderige groei van bladeren, stelen en wortels. Met deze voeding zullen uw planten er gezonder en vitaler uitzien. Het is geschikt voor alle soorten planten, waaronder groenten, kruiden en bloemen.

Verhoogde voedingsopname

BAC Bio Groeivoeding 5L bevat plantenvoedingsstoffen die de opname van voedingsstoffen door de planten verbeteren. Dit betekent dat uw planten meer voedingsstoffen kunnen opnemen en benutten voor hun groei. Door deze verbeterde voedingsopname zullen uw planten gezonder en sterker worden, met een hogere opbrengst aan fruit, groenten of bloemen. Dit is vooral belangrijk tijdens de groeifase, wanneer de behoefte aan voedingsstoffen het grootst is. Met deze voeding geeft u uw planten de boost die ze nodig hebben om optimaal te groeien.

Makkelijk in gebruik

BAC Bio Groeivoeding 5L is eenvoudig aan te brengen op uw planten. U kunt het eenvoudig met een spuit of spuitpistool aanbrengen op de bladeren of bij de wortels van uw planten. De voeding wordt snel opgenomen door de planten, waardoor ze direct kunnen profiteren van de voedingsstoffen. Het is niet nodig om te mengen met water of andere ingrediënten, waardoor het gebruiksgemak nog groter wordt. Met deze voeding bespaart u tijd en moeite, terwijl u toch de optimale voeding aan uw planten geeft.

  • Merk: BAC
  • EAN: 6221237259816
  • Biologisch - Ja
  • Geschikt voor - Groeifase

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
5000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic Groei 5ltr
BACBAC Organic Groei 5ltr
0 reviews

BAC Bio Groeivoeding 5L is de perfecte voeding voor uw planten. Met alleen de beste ingrediënten zorgt deze voeding voor een gezonde en evenwichtige groei van uw planten. Het is geschikt voor alle soorten planten en gemakkelijk aan te brengen met een spui

BAC Bio Groeivoeding 5L is de perfecte voeding voor uw planten. Met alleen de beste ingrediënten zorgt deze voeding voor een gezonde en evenwichtige groei van uw planten. Het is geschikt voor alle soorten planten en gemakkelijk aan te brengen met een spui

€55,95 Incl. btw
Toevoegen