WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 305mm 5 meter

Combi Connect Luchtslang 305mm 5 meter
Productomschrijving
De Combiconnect luchtslang is een hoogwaardige slang voor het transporteren van lucht. De slang heeft een diameter van 160mm en heeft een lengte van 5 meter. De slang is vervaardigd van duurzame materialen van hoge kwaliteit, die ervoor zorgen dat de slang lang meegaat.Kenmerken van de Combiconnect LuchtslangDeze Combiconnect Luchtslang is perfect voor talloze toepassingen en is zeer veelzijdig. Het is geschikt voor gebruik in de industrie, landbouw, gebouwen en vele andere t..

De Combiconnect luchtslang is een hoogwaardige slang voor het transporteren van lucht. De slang heeft een diameter van 160mm en heeft een lengte van 5 meter. De slang is vervaardigd van duurzame materialen van hoge kwaliteit, die ervoor zorgen dat de slang lang meegaat.

Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang

Deze Combiconnect Luchtslang is perfect voor talloze toepassingen en is zeer veelzijdig. Het is geschikt voor gebruik in de industrie, landbouw, gebouwen en vele andere toepassingen. De slang is gemakkelijk te gebruiken en te installeren dankzij het flexibele ontwerp en de hoge mate van flexibiliteit. Als u een betrouwbare, duurzame en flexibele luchtslang nodig hebt, dan is de Combiconnect Luchtslang 160mm 5 meter precies wat u zoekt.

Voordelen van de Combiconnect Luchtslang

De Combiconnect Luchtslang van 160mm breed en 5 meter lang is zeer veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele voordelen van deze luchtslang:

1. Flexibiliteit

Dankzij de flexibiliteit van de Combiconnect Luchtslang kan deze gemakkelijk gebogen en in verschillende vormen worden gevormd zonder beschadigd te raken. Dit maakt het mogelijk om de luchtslang op moeilijk bereikbare plaatsen te gebruiken, zoals bij ruimtes met beperkte ruimte of hoeken.

2. Grote diameter

Met een diameter van 160mm, kan de Combiconnect Luchtslang grote volumes lucht en gassen transporteren. Dit maakt het een perfecte keuze voor industriële toepassingen waar grote hoeveelheden lucht nodig zijn voor machines of ventilatie. De luchtslang is getest en goedgekeurd op sterkte, waardoor je erop kunt vertrouwen dat het veilig is om grote volumes te transporteren.

3. Duurzaamheid

De Combiconnect Luchtslang is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Door de sterke buitenwand en gladde binnenkant waar geen vuil in hecht, zal de luchtslang niet snel scheuren of afbreken. Deze duurzaamheid maakt de luchtslang geschikt voor veel gebruikt waarbij een betrouwbare, constante werking essentieel is.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 305mm 5 meter
Combi ConnectCombiconnect 305mm 5 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 305mm en als lengte 5 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 305mm en als lengte 5 meter

€31,68 Incl. btw
Toevoegen