WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Green House Feeding Long Flowering 1kg

1-2 werkdagen

Productomschrijving
De perfecte voedingsoplossing voor uw planten - met Green House Feeding krijgen uw planten de uitgebreide plantenvoeding die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien. Met het Green House assortiment van meststoffen en supplementen bent u verzekerd van voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit. Ontdek nu de voordelen van Green House Long Flowering meststof.Een zorgvuldig samengestelde voedingsoplossingTijdens de lange bloeiperiode van uw planten, is het belangrijk dat zij vol..

De perfecte voedingsoplossing voor uw planten - met Green House Feeding krijgen uw planten de uitgebreide plantenvoeding die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien. Met het Green House assortiment van meststoffen en supplementen bent u verzekerd van voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit. Ontdek nu de voordelen van Green House Long Flowering meststof.

Een zorgvuldig samengestelde voedingsoplossing

Tijdens de lange bloeiperiode van uw planten, is het belangrijk dat zij voldoende voedingsstoffen krijgen. Green House Long Flowering 1kg is speciaal geformuleerd voor een lange en overvloedige bloei - ideaal voor bloeiende planten. Geschikt voor zowel hydrocultuur als grondkweek, deze meststof bevat alle noodzakelijke micro- en macro-elementen in de juiste hoeveelheden. De inhoud van maar liefst 1kg geeft uw planten de voeding die zij nodig hebben in elke fase van hun groei. Wacht niet langer, verbeter de opbrengst en de kwaliteit van uw planten en ontdek Green House Long Flowering 1kg.

Lang bloeiende planten

Green House Long Flowering 1kg meststof helpt uw planten optimaal te bloeien. Deze voedingsstof is ontworpen om de bloemknoppen gedurende een lange periode te voorzien van alle nodige vitamines en mineralen, zodat uw planten tot bloei komen en dit blijven doen. Dit resulteert in een langdurige, kleurrijke en betoverende display in uw tuin. Een gezonde en weelderige bloei zorgt voor mooie ervaringen voor het oog en een verrijkende ervaring voor geur bij uw planten, en doneert hun een gepaste omgeving.

Uitbundige en Gezonde Plantengroei

Een ander voordeel van de Green House Long Flowering 1kg meststof is zijn vermogen om uw planten sneller te laten groeien, evenals de stengels te versterken en zo een stevig en robuust skelet te ondersteunen. Deze formules helpen ook bij de bescherming van je planten tegen stressfactoren zoals hitte en winter, waardoor de kans op overleven van die kan én zal vergroten.. Uw planten zullen dus alerter en aantrekkelijker zijn dan ooit.

Hoge Kwaliteit, Bewezen Resultaten

Al onze producten worden getest en bewezen in de kwekerij door semiprofessionals, Green House Long Flowering 1kg meststof is daarbij geen uitzondering op de gebruikte werkmethode. Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit voedingsstoffen, zodat uw planten alle voordelen krijgen die ze nodig hebben voor bloeiende, gezonde groei. Bovendien is het in een handige blijf-vers zak aangeleverd. Dit betekent dat elke keer wanneer u uw tuin verzorgt met Green House Feeding producten op ultiem kan laten inspelen, en dat uw vriendelijke distributieprofessional per jaar minder temperatuurschommelingen hoeft te ervaren als u andere vergadesertjes uitspaart (-milieuvriendelijk !).

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Green House Long Flowering 1kg
Green HouseGreen House Long Flowering 1kg
0 reviews

De perfecte voedingsoplossing voor uw planten - met Green House Feeding krijgen uw planten de uitgebreide plantenvoeding die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien. Met het Green House assortiment van meststoffen en supplementen bent u verze

De perfecte voedingsoplossing voor uw planten - met Green House Feeding krijgen uw planten de uitgebreide plantenvoeding die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien. Met het Green House assortiment van meststoffen en supplementen bent u verze

€33,54€27,95 Incl. btw
Toevoegen